Audiophillica Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Pozdrav svima! Nisam bas neki audiofil, vise "ljubimac" muzike & Hi-Fia (volim da zevam u komponente, tek tako...) Posto se mnogo ne razumem u ovu "problematiku", a zanima me bas, od pre mesec dana pomno pratim zbivanja na forumu, (na koji sam sasvim slucajno naleteo) i covek od vas stvarno ima sta da nauci, a i vidi sva vasa cuda! A posto nije red da samo citam, rekoh i da se javim. Pa tako, uz "Hi-Fi i njegove zamke" i vasa iskustva, krenuh sa edukacijom pod stare dane...
Audiophillica Posted November 13, 2010 Author Report Posted November 13, 2010 Drugovi, hvala vam na ovakvom toplom doceku!
sweeT_Tooth Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Да Ñи Ñтавио Ñлику Фендера . Овако : Добродошао
Audiophillica Posted November 16, 2010 Author Report Posted November 16, 2010 Ma, svaka cast Fenderu, al' nije za mene... Hvala & pozdrav svima!
sweeT_Tooth Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Ma, svaka cast Fenderu, al' nije za mene... Hvala & pozdrav svima!
Audiophillica Posted November 17, 2010 Author Report Posted November 17, 2010 ... e da, "system" mi je totalna komercijala: Sony STR-DE445 Sony CDP-XE310 Sony SEQ-411 DVD nije vredan pomena (vivax kupljen samo zato sto lici na Hi-Fi komponentu i slabo se koristi, neki koncert tu i tamo...), i Magnat Art 145 080 (odsvirali svoje...) Jeste, za nekoga ko nije nalozen na samo jednu marku, mozda imam malo vise uredjaja istog proizvodjaca (cisat slucajnost ), jednostavo, svidja mi se njihov dizajn i to je bilo presudno... ... mmm da... i u kolima Sony CDX-L280... Najiskrenije se nadam da, kad vec do sada nisam, na ovom forumu necu da zakacim neku audiofiliju... ... mada, polako pocinjem da tripujem da "cujem" zlatne spojeve, kablove...
polatreid Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Dobro dosao.Audifilija je neizleciva bolest ali nebrini od nje se neumire.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.