Crni 001 Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Radi se o najnovijem modelu,firme Dayens iz Sapca.Kupio sam ga pre nekih 30-tak dana.Predhodno sam imao,Ecstasy II sa kojim sam bio zadovoljan.Ali Ecstasy III je sasvim druga prica,kako konstrukcijski tako i zvucno.Licno smatram, da se radi o vanserijskom pojacalu.Snaga je 160w po kanalu,zvuk je apsolutno prirodan.Kada kazem prirodan,pod tim podrazumevam, da svaki instrument zvuci kao da ga slusate uzivo.Pojacalo sam do sada probao 7-8 razlicitih pari zvucnika,trenutno svira na yamahama NS 1000M,i po mom misljenju zvuk je vrhunski,prirodan,kao da ste na koncertu,ili nekoj zivoj svirci.Na svim zvucnicima na kojima sam probao Ectasy III,probao sam i dosta pojacala od vrhunskih renomiranih proizvodjaca,Koja na trzistu postizu jako visoke cene,da ne kazem previsoke,i jako su cenjena kod nekih audiofila,i pise da su High- End .Necu pominjati nazive firmi,da nebih nekoga uvredio.Samo cu reci,da su smesno zvucali u odnosu na Dayens Ecstasy III.E sada to je moje misljenje,i moja neka iskustva.Ja smatram da je Dayens Ecstasy III totalni High-End.A sta vi mislite o tome?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.