mcnc Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Videh u foobar podesavanjima da postoji dsp za resampling pa me zanima da li se dobija nesto na kvalitetu ako se koristi? I ako ima svrhe koristiti resampling koji je dobar plug in za tu namenu?
Zexx Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Videh u foobar podesavanjima da postoji dsp za resampling pa me zanima da li se dobija nesto na kvalitetu ako se koristi? I ako ima svrhe koristiti resampling koji je dobar plug in za tu namenu?
mcnc Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Probao sam tj. jos uvek isprobavam SoX i oseca se razlika, cini mi se da je zvuk rasprostranjeniji, nekako meksi u basu i sve skupa prirodniji, prijatniji, muzikalniji... A posto mi je izvor PC uradio sam upsampling na 192khz. Ne znam, mozda je sve to u placebo ali mi se definitivno svidja ovaj zvuk.
Vise njih TUPI KO UD ;) Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Pa i meni se cini da je zvuk malo kvalitetniji, nadam se da nije placebo efekat... Kako si podesio parametre u SoX-u i WASAPI-u ? Hvala.
mcnc Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 SoX mi stoji na samplerate 192khz, quality best, passband 99.%, allow alasing i phase 50 %. A wasapi mi je podesen na 50ms i 24 bit.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.