Water Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Planiram u skorije vreme da ugradim muziku u auto ...pa sad "prelistavam" oglase po netu,kako bih pronasao dobar player i zvucnike za auto... Na KP sam uocio jedan oglas za Pioneer DEH-8300SD,za TAJ NOVAC(70 eur) deluje kao veoma dobra kupovina. Kako bih se detaljno upoznao sa karakteristikama ovog player-a,otisao sam odmah i na Pioneer-ov sajt : http://www.pioneer.e...00SD/index.html Sad me nesto tu buni : 1. na Pioneer-ovom sajtu nigde ne pise(barem ja nisam video) da je to i DVD/DivX player...a u oglasu na KP lepo pise da je to i DVD/DivX player. 2. na Pioneer-ovom sajtu,kao i na mnogim drugim sajtovima koji vrse prodaju ovog playera,a takodje i na YouTube-u,se lepo vidi da ovaj model player-a ima PLAVI DISPLEY...a u oglasu na KP na osnovu fotografije kutije ovog playera,nesto mi ne deluje da taj player ima plavi displey. 3. U poredjenju samih oznaka na player-u...jasno se vidi da postoji razlika u polozaju oznaka na fotografijama sa Pioneer-ovog sajta i ovog playera sa KP. 4. Cena ovog uredjaja po netu,kao i na drugom oglasu takodje na KP(od drugog prodavca) se VEOMA RAZLIKUJE od cene u gore navedenom oglasu(70 eur). O cemu se ovde,u stvari, radi???! Dobra kopija??? Da li je neko na forumu,mozda, kupovao player od ovog prodavca i kakva su iskustva? Vredi li taj novac? Pogledajte i ovaj link : http://freemarket.ki...d-dvdusbsd.html Evo i fotografije sa tog Ukrajinskog sajta : Pozdrav!
DYNABLASTER Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 kopija jasta inace da mi platis ne bi stavio ni vrhunsku spravu u svoj auto ako mi se ne svidja kako izgleda, a kamoli kineza
DYNABLASTER Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 pa ti kinezi su se prekvalifikovali za kopiranje hahahaha, znas da recimo neki Dynaudio midbassi su tako kopirani da bukvalno izgledaju bolje od originala- po tome se i prepoznaju haha, isto ko i ovo od obicnog playera napravise DVD
Nino Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Kod pionira DEH oznaÄava cd tjunere tako da Äim vidiÅ¡ dvd beži odma
kiklop Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 na kutiji je nalepnica koja je dodata pioneer,a na samom uredjaju,takodje zalpljena plocica,u oglasu nije navedeno da je u pitanju kineska kopija.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.