Jump to content

Bowers Wilkins CM7

Trouble

Recommended Posts

Posted

kakvo je misljenje onih koji su slusali pomenuti zvucnik i koje pojacalo je koristeno.

imam priliku u nekoj zamjeni da dodjem do bowersa koje iskreno nikada nisam cuo.

Posted

by by tannoy,stigli bowersi,slusani cijelo popodne i ostali.

tanji na basu al u svemu ostalom bolji,malo cemo ih nositi po sobi dok i to ne uganjamo.

Posted

To su dobri Bowersi, super kupovina, Å¡to se basa tiÄe saÄekaj malo da se uvo privikne, meni je na 704 bilo u prvu ruku isto tanko, sad je extra!

Posted

To su dobri Bowersi, super kupovina, Å¡to se basa tiÄe saÄekaj malo da se uvo privikne, meni je na 704 bilo u prvu ruku isto tanko, sad je extra!

Posted

uvek će ti faliti basa izmenjo sam viÅ¡e modela bowera i uvek je neÅ¡to falilo, u smislu da im treba jako pojaÄalo al nevredi lenjo i mrtvo pa to tije.tako da verujem da ćeÅ¡ ih uskoro prodaavati jer jednostavno faliće ti živahnosti i basa a to nećeÅ¡ dobiti zamenom kablova i sl. jedino stariji modeli ove firme imaju sve živahnost bas i dr.

Posted

za sada je dobro jos uvijek sam odusevljen zvukom,poslije vikenda provedenog u slusanju i pozicioniranju sve je na svom mjestu,basa definitivno ima al je suvlji nego na tannoyu.

a za upgrade uvijek ce biti vremena.

Posted

za sada je dobro jos uvijek sam odusevljen zvukom,poslije vikenda provedenog u slusanju i pozicioniranju sve je na svom mjestu,basa definitivno ima al je suvlji nego na tannoyu.

a za upgrade uvijek ce biti vremena.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...