Trouble Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 kakvo je misljenje onih koji su slusali pomenuti zvucnik i koje pojacalo je koristeno. imam priliku u nekoj zamjeni da dodjem do bowersa koje iskreno nikada nisam cuo.
Trouble Posted May 3, 2012 Author Report Posted May 3, 2012 cini mi se da su po cijeni klasu iznad tannoya a po zvuku...ko zna.malo vise cistoce u visokim je ono sto trazim.
Pavlaka Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 cini mi se da su po cijeni klasu iznad tannoya a po zvuku...ko zna.malo vise cistoce u visokim je ono sto trazim.
Trouble Posted May 3, 2012 Author Report Posted May 3, 2012 by by tannoy,stigli bowersi,slusani cijelo popodne i ostali. tanji na basu al u svemu ostalom bolji,malo cemo ih nositi po sobi dok i to ne uganjamo.
goran_p Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Cestitam na kupovini i neka te lepo sluze . Probaj Naim nait5 ako si u mogucnosti
black coffe Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Nisu tanji u basu samo bolje posluÅ¡aj ili poÄekaj dok se navikneÅ¡ (usviravanje - usluÅ¡avanje) to je stara prića kad se preÄ‘e na B&W .
black coffe Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 ViditćeÅ¡ za 10 dana bit Äe ti basa i previÅ¡e. a onda ih odmakni od boka i malo ih gurni od zadnjag zida prema naprijed (iskustvo vlastito).
black coffe Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 E pojaćalo ,barem cc 70 w po kanalu ,ako ja strujno potentnije tipa H.K. onda će biti dovoljno i 50w.
Silver Surfer Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Super kutiju si kupio... trebalo bi da je sa Arcamom dobar "match"!
dragec Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 To su dobri Bowersi, super kupovina, Å¡to se basa tiÄe saÄekaj malo da se uvo privikne, meni je na 704 bilo u prvu ruku isto tanko, sad je extra!
seven Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 To su dobri Bowersi, super kupovina, Å¡to se basa tiÄe saÄekaj malo da se uvo privikne, meni je na 704 bilo u prvu ruku isto tanko, sad je extra!
Trouble Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 I onda opet pored stavite Tannoy i zakljjucimo da je bass tanak na njima.
dragec Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 @trouble kolega koji tannoy si imao, nisam u toku?
Pavlaka Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Cestitke za kupovinu,neka te lepo sluze,ja sam nabavio prosle god.B&W CDM 7 NT i prezadovoljan sam sa njima.
kozi Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Čestitke i od mene za kupovinu-još kada bi mogli "zaliti"!
Trouble Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Čestitke i od mene za kupovinu-još kada bi mogli "zaliti"!
goxy62 Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 uvek će ti faliti basa izmenjo sam viÅ¡e modela bowera i uvek je neÅ¡to falilo, u smislu da im treba jako pojaÄalo al nevredi lenjo i mrtvo pa to tije.tako da verujem da ćeÅ¡ ih uskoro prodaavati jer jednostavno faliće ti živahnosti i basa a to nećeÅ¡ dobiti zamenom kablova i sl. jedino stariji modeli ove firme imaju sve živahnost bas i dr.
Trouble Posted May 7, 2012 Author Report Posted May 7, 2012 za sada je dobro jos uvijek sam odusevljen zvukom,poslije vikenda provedenog u slusanju i pozicioniranju sve je na svom mjestu,basa definitivno ima al je suvlji nego na tannoyu. a za upgrade uvijek ce biti vremena.
Trouble Posted May 7, 2012 Author Report Posted May 7, 2012 za sada je dobro jos uvijek sam odusevljen zvukom,poslije vikenda provedenog u slusanju i pozicioniranju sve je na svom mjestu,basa definitivno ima al je suvlji nego na tannoyu. a za upgrade uvijek ce biti vremena.
perodeformero Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Dragiša Binić:"Ja kad sam ušao u igri,uneo sam puno živine u njoj."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.