Jump to content

SqueezeBoxTouch Toolbox 3.0 -poziv na "Mini Clash"

Green

Recommended Posts

Posted

Poziv vlasnicima SB touch-a na druženje i uporedni test dva Touch-a (jedan sa TouchToolbox-om 3.0,a drugi bez).

Mislim da bi ovakav ,uporedni,A-B test rešio mnoge dileme oko toga kakav se napredak u zvuku dobija (ili ne dobija) instalacijom TTB 3.0.Ako ima zainteresovanih, slobodno se javite pa da organizujemo neki"Mini Clash".Svi ste dobrodošli.

Posted

Ja sam zainteresovan za rezultate (moj je bez intervencije,i interesuje me da li ima smisla ÄaÄkati...) Malo mi daleko za test ,ali ako se održi ako nije problem podelite iskustva ...pozz

Posted

Ja sam zainteresovan za rezultate (moj je bez intervencije,i interesuje me da li ima smisla ÄaÄkati...) Malo mi daleko za test ,ali ako se održi ako nije problem podelite iskustva ...pozz

Posted

Instalirao sam TTB 3.0 i nisam baÅ¡ siguran da je doneo neku bitnu razliku ,ipak bi uporedni test bio najbolje reÅ¡enje.I dalje sam rad da ugostim nekog od vlasnika SB Touch-a pa da reÅ¡imo ovu dilema.Elem,ako vam je BeÄej daleko (uz "popularne " cene goriva ,sasvim razumljivo),ja sam dva-tri puta meseÄno u BG-u i NS-u pa ako joÅ¡ nekog zanima ovakav test mogao bih poneti svoj SBT za "mini clash" .

Malo mi je bez veze da se ni u jednom komentaru o TTB (u kojima se inaÄe svi manje -viÅ¡e kunu u neverovatan napredak u zvuku) ne spominje da ih je neko testirao uporedo ,jedan na jedan (sa i bez TTB),Å¡to priznaćete budi opravdanu sumnju.Ne verujem dok ne Äujem.

Posted

Je si li samo instalirao 3.0 ili si i odradio kompletnu optimizaciju opisanu na sajtu.Ja sam se ,najiskrenije,demoralisao na pola Äitanja uputstva,jer sam shvatio da bi mi oduzelo previÅ¡e vremena.To je uostalom i razlog Å¡to se nisam upuÅ¡tao u bilo kakve intervencije...ReÅ¡io sam da je ipak pametnije uraditi poÅ¡teno napajanje,ali ni to može da stigne na red...

Posted

Je si li samo instalirao 3.0 ili si i odradio kompletnu optimizaciju opisanu na sajtu.Ja sam se ,najiskrenije,demoralisao na pola Äitanja uputstva,jer sam shvatio da bi mi oduzelo previÅ¡e vremena.To je uostalom i razlog Å¡to se nisam upuÅ¡tao u bilo kakve intervencije...ReÅ¡io sam da je ipak pametnije uraditi poÅ¡teno napajanje,ali ni to može da stigne na red...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hvala na lepim željama.Nadam se da će tako i da bude osim ako ova "naÅ¡a bolest" ,"hifitis","upgradetis" ili Å¡ta već,ne uzme maha.Ako bude neki Clash of Dac-s 4 raÄunaj na mene i Expo-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...