Willi Studer Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 U potrazi za WIMA MKP blokovima, u Mikorprincu su mi preporuÄili Arcotronics. Nemam iskustva s ovim proizvoÄ‘aÄem pa me zanima da li je to dobra, loÅ¡ija ili bolja zamena za Wimu? Imate li prepporuku za neku drugu firmu nabavljivu u Beogradu (bez poruÄivanja i Äekanja)? Hvala unapred na pomoći.
sule Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Ja ih imam na skretnici u Kef 103.2 kutijama...........rade jako lepo................koje su im cene sada?
Willi Studer Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Ma dođu na isto, cena nije problem, već kvalitet i pouzdanost. Još neko možda sa mišljenjem ili konkretnim iskustvom?
tuturutu Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Uzimao ih kod Tome za skretnicu u AR2ax i kako Toma rece tada, Arcotronics ili Icel su jedno te isto i veoma su kvalitetni.Nisam ih uporedjivao sa necim drugim pa ne mogu nista detaljnije reci osim da su doneli poboljsanje u odnosu na zamenjene kondove stare 40god. .
sweeT_Tooth Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Još neko možda sa mišljenjem ili konkretnim iskustvom?
Willi Studer Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Купи Ñлободно, ако ти не ваљају откупићу их Ја од тебе. Saznaću da ne valjaju na vrlo dramatiÄan naÄin tako Å¡to će Äoper da propeva.
sweeT_Tooth Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Saznaću da ne valjaju na vrlo dramatiÄan naÄin tako Å¡to će Äoper da propeva.
Willi Studer Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Ето веÑеља од чега је чопер јел од РевокÑ-а? Taj je. Hoću da mu zamenim par 0,68/250 MKP iz predostrožnosti.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.