MRMOT Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Da li je neko vec pokusao da uradi ovako nesto? Vidim da su se DIY kolege dobrano raspisale na ovom forumu: http://diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=20&t=380 Koliko sam uspeo da shvatim, rezultat moze da bude dobar ali postoje i dileme oko tweakova.
magellan Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Ja sam pre nekoliko meseci gledao i slusao jedan takav uredjaj, dakle Sony PS1 preradjen od strane nekog nemackog gurua, sav oklopljen u neki stealth materijal itd. Zvucao je sjajno, a narocito preko externog DAC-a sa upsemplerom. Ceo sistem je bio veoma kvalitetan, tako da mogu pohvalno da se izrazim o "skalameriji", obzirom da sam tada prvi put i cuo da se PS moze koristiti kao vrhunski izvor u audio sistemiima.
rokijana Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Malo sam se nasalio.. .ja sam prve nadogradjene ps-ove vidjao na stranim forumima i sajtovima pre 10-tak godina..uglavnom je cena ugradjenih komponenti visestruko prelazila dobitak u zvucnom pogledu... p.s. ovo je bilo upuceno kolegi Magellanu... ...naravno kao sala..
MRMOT Posted March 7, 2012 Author Report Posted March 7, 2012 Aaaa, nisam pratio taj segment pre 10 godina, a i sada sam jos uvek zelen po tom pitanju. Moram da priznam da sam bio pomalo skeptik po pitanju odnosa ulozeno-dobiveno, pa sam i ocekivao da mi neko odgovori ovako kao ti. Hvala u svakom slucaju
rokijana Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 S obzirom da je proslo mnogo godina i da su cene kako konzola tako i elektronike mnogo opale,moguce je da danas ima neke isplativosti u dobijenom zvuku....hvala na linku komsijskog foruma..sad sam i ja zaintrigiran..pozz.
najgori Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 kod koga bih u beogradu mogao da odnesem jedan ps1 na budzenje i svajsovanje? nemam bogznakakva ocekivanja, ali volim da isprobavam sve i svasta, a duduk sam za lemljenje.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.