Jump to content

Novi clan

darmarko

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima, evo dodjoh da se informisem i bolje upoznam sa carima hi-fi-a

26 godina BG i totalni duduk ali voljan da se edukujem :-D

Posted

hvala na dobrodoslici

evo odmah da pocnem da Vas smaram

ali, da li mozete da me uputite na link ili bilo gde gde mogu da proucim ovu materiju kao totalni laik.

citao sam teme u enciklopediji

ne zelim da Vas smaram glupim pitanjima jer nisam upucen

hvala

Posted

Za poÄetak proÄitaj: PoÄetniÄka pitanja ,gde je dosta pisano o osnovnim temama a posle postavljaj konkretna pitanja gde će ti ostali Älanovi odgovarati na ista . :listen

Posted

predlozite mi neku literaturu, trudim se da pokupim sto vise informacija sa foruma, ali je dosta rasejano i opsirno, pa bi mi dosta pomoglo kada bi me usmerili.

link, sajt, tema, knjiga,....

nailazim na dosta, meni, nejasnih izraza

ono sto citam volim i da razumem

i cesto kada naidjem na nesto nepoznato izgooglam, ali bih voleo da, ako postoji neka literatura ili slicno za audiofile, to procitam i proucim

svestan sam da ne mogu preko noci sve da naucim

ala sam naporan :(

• 2 weeks later...
Posted

predlozite mi neku literaturu, trudim se da pokupim sto vise informacija sa foruma, ali je dosta rasejano i opsirno, pa bi mi dosta pomoglo kada bi me usmerili.

link, sajt, tema, knjiga,....

nailazim na dosta, meni, nejasnih izraza

ono sto citam volim i da razumem

i cesto kada naidjem na nesto nepoznato izgooglam, ali bih voleo da, ako postoji neka literatura ili slicno za audiofile, to procitam i proucim

svestan sam da ne mogu preko noci sve da naucim

ala sam naporan :(

U pola noći neko da te probudi, ovo moraš da znaš da ponoviš. :crno-na-belo:nerd;-)

/applications/core/interface/file/attachment.php?id=112793">GLOSSARY OF AUDIOPHILE TERMS.doc

GLOSSARY OF AUDIOPHILE TERMS.doc

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...