Jump to content


zflazar

Donator foruma
  • Posts

    3,419
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    84

About zflazar

  • Birthday 07/15/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

11,371 profile views

zflazar's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

  1. zflazar

    Hi-end girls

    Od birača nema slušača.
  2. Ako želiš da slušaš pojačalo a manje ti je bitno/nebitno ti je da ga gledaš, Audiophonics je veoma blizu tom zahtevu. Jedan od kriterijuma (nakon zvuka naravno) za započinjanje procesa nabavke kod mene je bio taj što mogu da ga "nevidim".
  3. Da li si u prilici da poslušaš nešto iz Studio Monitor (SM) serije Infinity -a? Ja sam imao priliku slušati njihov SM155 model, eto, on mi se jako svideo a košta oko 500€. Traži 100-150W pojačalo da bi zavrteo disko kuglu. Ništa ne kupuj inače bez slušanja i minimalne tehničke provere.
  4. zflazar

    Šta se sluša ?

    https://youtube/QMnaxXXxhYs?si=N9IQR3PbTMr2STx2
  5. Dragi Forumaši, nakon nekoliko gostovanja spomenutog pojačala u mom sistemu odlučio sam ga i kupiti. Pre nego što bi ga poručio iz Francuske odlučio sam ovde oglasiti kupovinu iz razloga što možda Vi ili neko vama mio i drag kolega po hobiju želi da ga proda. Pa da spojimo lepo i korisno. Živim u Novom Sadu, ne žurim nigde sa kupovinom, u slučaju da imate ponudu za mene mogu skoknuti do Vas/Vašeg mesta ili vi do mene radi probe (zanima me samo fizički integritet i tehnička ispravnost uređaja) i kupoprodaje. Link: https://www.audiophonics.fr/en/power-amplifiers/audiophonics-lpa-s400et-power-amplifier-class-d-purifi-1et400a-2x400w-4-ohm-p-14557.html Ponude i cenkanje na PP.
  6. Prava adresa za razjašnjenje ovakvih dilema bi bila služba podrške proizvođača [email protected] Bio bi veoma koristan odgovor iz prve ruke na ove dileme. Ako želiš, možeš ga podeliti sa nama. Ovaj hobi BTW ne dosadi nikada, jedino se decenijama menjaju prioriteti i interesovanja unutar njega.
  7. Mikrotalasnoj ? A sad ozbiljno. Uz gramofon si dobio kabl. Što je veliko dostignuće za XXI vek. Ranije si uz gramofon dobio i poklopac, ručku, zvučnicu, strujni i interkonekt kabl. I gramofon kao takav je služio za slušanje gramofonskih ploča. Sad su od te lepe, arhaične sprave napravili marketinški luftbalon, sugerišu nam da moramo proći večernju gugljutjub školu iz precizne mehanike, nacrtne geometrije i metalurgije. Kvragu. Gramofon ako valja mora da košta koliko i porodični auto. Ploče kupujemo k'o parizer i vino na grame i godište. Pitam se da li treba da osećam grižu savesti što me te stvari sve manje zanimaju? Sve u svemu, entuzijastima želim puno sreće u istraživanju ovih pratećih sadržaja i daoimbog zadovoljstva u tome bar upola toliko koliko ja nalazim u odsustvu upražnjavanja istih.
  8. i Gangula je znameniti stanovnik Trs'a
  9. Dobro jutro! Moj savet je da držiš žice za zvučnike na tom terminalu koji koji ti se više sviđa po zvuku i da se opustiš.
  10. @joyba koji je ovo model predpojačala? Šta te je opredelilo da ga kupiš?
  11. Dobro jutro! Ocenjivanje sistema na osnovu njihove cene, ili još preciznije, očekivanje da će isključivo sa većom količinom uloženih para izostati razočarenje u zvuk sistema je na žalost njihovih (potencijalnih) vlasnika slepa ulica hajfaja. Uklapanje komponenti sistema samo na osnovu rekla-kazala kao i na osnovu recenzija osoba/institucija od poverenja je takođe put na istu adresu, kao da sedneš u autobus na stanici na osnovu lepote busa, stamenosti šofera ili suknje saputnice pa očekuješ da će te odvesti tamo gde ti želiš a pri tom da to košta malo i sa popustom za penzionere. Sinergija, ako ona postoji u hajfaju se ostvaruje u uklapanju novčanika, životnog prostora i slobodnog vremena. Sve ostalo se svodi na zamke iz prethodna dva pasusa.
  12. Ili je srećan i ne treba da menja baš ništa!
×
×
  • Create New...