Jump to content


macan

Članovi
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

About macan

  • Birthday 03/08/1960

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd, Banovo Brdo
  • Interests
    Alfa Romeo

Recent Profile Visitors

2,257 profile views

macan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Super alo ti odgovara srebrni, ja vise volim crne uredjaje za cenu ne znam moguce da je neki popust i u 4audiju.
  2. Aha, ok nisa razumeo izvini. Ako im vec izlazis u susret za boju red je da ti daju nizu cenu. Koliko je taj Alab?
  3. Razumeo sam da si ga slusao? A on je u Bg?
  4. Mislim da sam bio dovoljno jasan. Ko ne verije da je vatra vruca neka u nju gurne ruku. Od mene toliko na zadatu temu bez dalje polemike
  5. Nisam slusao taj Audiolab. Sad gledam what hifi reviju kazu da zvuci klinicki i ima neprijatne visoke. Sa druge strane ti si ga slusao pa ako trebi valja sto pitati dalje? Sad vidim revija je iz 2011? Koliko je to pojacalo staro? Demo primerak?
  6. Meni se cini da si ti bas nestrpljiv. Bolji ces sound dobiti sa boljim zvucnikom i jeftinijim pojacalom nego ovako kako ti planiras. Kad si se vec zalepio za kategoriju cene za bronze 2 idi i na neko jeftinije pojacalo. Danens ampino npr. Ako ces da gledas u budicnost i gradis sistem od jedne skuplje komponente nek to budu zvucnici. Uzmi neki skuplji MonAudio kad si se vec odlucio za brend. Man se prica, dac obavezno.
  7. Mnogo mnogo gresis! Bolje je da su zvucnici bolji od pojacala. To je pravilo bez izuzetka. Kolko je taj Audiolab? Jel ima dac? Dac obavezno! Neces valjda da slusas preko izlaza za slusalice na Macu? Nemoj drugar da se igras.
  8. Bolji i od Harb 3/5 i Spendora 3/5? Zezas?
  9. Taj Focal je dobra prilika ali nzm kolko ce tebi da pasuje jer ume da bude malko preotvoren. Ovaj sto je oglasio u naslovu piso fixno a dole u opisu pise nije fix. Pa ti sad budi pametan
  10. Od ponudjemog br 2 bez premisljanja. Bronze.
  11. Najbolje je ne ulaziti u polemiku Koja se vodi Na nivou Kako rece neko - vrati mi loptu, necu vise da se igram. Decija posla. Nezrelo ponasanje.
  12. Peterson nije Sima. Od Petersona sam pre nekoliko godina kupio pojacalo. ovo je direktan atak na Simu kog isto znam. Cime ti se Sima toliko zamerio? Istinom? Ovo je bruka.
×
×
  • Create New...