Jump to content


pionir

Članovi
  • Posts

    663
  • Joined

  • Last visited

About pionir

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

3,855 profile views

pionir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pionir

    Kakav oglas...

    LF55/MLAB su uredjaji za uzivanje u svakom tonu.Greh je da rade u laid back varijanti,povezani na tv,tjuner,comp...Nedostatak vremena,zivotne opustenosti , su razlozi zbog kojeg sam combo odlozio u orman,nebitni su integralci. Zbog planiranih ozbiljnih investicija ,ideja je bila da sve sto nije u potpunosti iskorisceno ide na trziste.Svi smo svesni situacije u kojoj zivimo,para nema.Opet ce u orman,cekace bolje dane. Za ozbiljne ljude,forumase,uvek sam na raspolaganju da uredjaje dam za neka testiranja,uporedjivanja...
  2. pionir

    Kakav oglas...

    Priznajem,vuchem neke komplekse iz detinjstva,skupilo se starudije. Jos jedan tjunerchic iz 82 i izlechen sam.
  3. pionir

    Kakav oglas...

    Ja sam se usrecio kada sam combo LF55-MLAB ponovo povezao. Pre par dana ,pravo iz ormana ga odnesem do Schuce da se malo razradi na DY 1.3,I nista novo ,svira opasno. Dobro,vratim danas kod mene ,povezem umesto oronulog integralca I ponovo se vrati magija. Nema bauljanja basa po stanu,nema da se raspada sve, posle vise od 2 wata,nema krckanja potova,nema chudnih sumova…Pojavila se scena. Kazem sebi ,kad se budjavi integralci prodaju za 50-100 evrica ,ovo vredi 5000. Izgleda da ne znam da cenim kada dobijem dobar zvuk,nego petljam,presipam iz supljeg u prazno...
  4. pionir

    Out of Space

    Bravo Sondek,dao si doprinos popularizaciji najlepseg sporta.
  5. pionir

    Out of Space

    Ajde bre,napunite taj Spens,nije valjda da duva i unutra. Najveci u istoriji ,Federer,dolazi na noge ,sta ima vise da se objasnjava. Pozitivno u maksimalnom porazu moze biti to sto vise necemo gledati Bozoljca,Zikija a nadam se i Lajovica. Ako nemam igraca koji ima potencijal da bude medju prvih 50,igrao bih sa juniorima.(u ovom sluchaju,Djere i Milojevic) Mojih 5 dinara .
  6. Ovo mi je i logichno. I ja ne mogu da verujem da ovaj sistem u 14 m2 ne moze da pruzi dovoljno basa. Imao sam Pioneer AV receiver i Infinity frontove i postojao je problem nedostatka basa ali u 26 +14 m2. Ja nisam imao pre-out da se zezam i isprobavam. Probaj mogucnosti pre-out-a ,biampinga...Mozda budes zadovoljan i ustedis kintu.
  7. Bilo bi dobro da za 1000 ide i cupi,ovako C arina i prevoz.
  8. Stucam,pijem vodu,ne prolazi. Vredjas nas sa crvenom maramom,a ? Mozda si mislio na Pioneer ,budi precizniji. Inache,nije lose da otvoris posebnu temu ,Referenca,i trazis da se postovi koji nisu vezani Focal JM Lab premeste.
  9. Kuntas ,sanjas,budis se u pola noci,ne valja za zdravlje. Si se naspavao,mm ? Mada... Ko zna ,tako je bilo i sa Burmom.
  10. Ova "Base" mu se izgleda nije zvuchno dobro pokazala. Vidi,samo uz nju daje poklon i jedino za nju moze zamena. U chemu je fora ?
  11. Da nisi ovako reagovao ne bih ni znao da je tip HiFi distributer. U ovom sluchaju najpre moderacija treba da reaguje.Neka otvori temu na ime svoje radnje tamo gde su vec i AV Impuls,4Audio i strika do mile volje .Lakse ce neki clan foruma da provali da li postoji neka losa namera. Mozda je tip i OK,to bi najpre njegovi mogli da znaju pa neka i napisu.
  12. pionir

    AV Impuls

    Tebe AV Impuls poziva kao ljubitelja Hegela, Bez tebe i Usera bice besmisleno.( ovo se ne zezam)
  13. pionir

    AV Impuls

    Nisu jos gotove pozivnice za clanove Dyna Fan kluba. Praznichili u stampariji. Eto lepe prilike da se HiFi User i Surovi isprichaju.
×
×
  • Create New...