Jump to content


kolja.t

Članovi
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kolja.biz/

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

3,171 profile views

kolja.t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kolja.t

    sony kss 240a

    Ovde je malo jeftinije > KSS 240A...
  2. Kako namestiti "caracter encoding" u Firefox-u? Da se "ÄŒ" vidi kao č? Edit > izvinjavam se što nisam pročitao nekoliko strana unazad...
  3. Da budem malo koristan - podelio bih iskustvo sa Rpi2 + RaspyPlay4 + Asus N10 nano. Wifi mi je uvek posle nekog vremena gubio konekciju, pa sam morao da pronaÄ‘em kako se gasi "power management" (koji iskljuÄuje wifi da bi Å¡tedeo energiju ). U "Putty"-ju se zada sledeća komanda: echo "options 8192cu rtw_power_mgnt=0 rtw_enusbss=0" | sudo tee --append /etc/modprobe.d/8192cu.conf (ovo se odnosi na "Asus USB-N10 Nano" koji ima Äip Realtek RTL8192CU) Sad sve radi uredno, i može da se uživa:
  4. Malo zbunjuje Å¡to je sve na engleskom, a naÅ¡a je firma. Mora da se ide na "Store" u meniju, pa se dobije na srpskom "Prodavnica"... Ako se traži RaspyPlay4 dobije se opet samo na engleskom, ali je cena u dinarima bez PDV. Å ta reći... Ali bar je autor dostupan, naravno oko tehniÄkih stvari i problema, ako ih ima: " For technical support, contact Nebojsa Pejcic at [email protected] "
  5. Vežba 2 > Lightroom + Sony RAW...
  6. kolja.t

    Šta se sluša ?

    E to nemam, moraću da poradim na tome...
  7. kolja.t

    Šta se sluša ?

    Jeste > (nekoliko dana neću biti pored gramofona pa sam snimio celu ploÄu kao flac i poneo fajlove sa sobom )
  8. kolja.t

    Šta se sluša ?

    Kupljeno pre par dana...
  9. Sve preporuke za RaspyPlay4, imam ga nekoliko meseci i odliÄno radi svoj posao. Ako bilo Å¡ta zapne, autor je vrlo dostupan za pitanja...
  10. PoÅ¡to je viÅ¡e puta krpljena > prvo napajanje zbog zujanja skinuto sa PCB-a, pa menjan otpornik, pa napravljeno novo napajanje, pa kad je sve propevalo greÅ¡kom dodirnuti plus i minus zvuÄnika... pregoreli mosfet-ovi... I onda je sve baÄeno i kutija služi za phono preamp... Sad mi je malo žao, ali to je sudbina preskupo plaćenog pojaÄalceta - da ustupi mesto boljima... (150 funti=450 maraka + dažbine = 880 maraka, suludo...)
  11. Vežba > Lightroom + Sony RAW...
  12. JoÅ¡ jedna, pojedinaÄna... (24mm, 1/30s-f6.3 -0,7 ISO400)
×
×
  • Create New...