Jump to content


pedjarogic

Članovi
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

About pedjarogic

  • Birthday 01/01/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pedjarogic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. postovani

    nedavno sam na netu pronasao Vasu semu 1541 nos dac-a i zainteresovan sam da ga napravim za sebe. interesuje me da li mozda znate da neko izradjuje stampane plocice za isti ili mozda Vi imate plocice za prodati?

    hvala lepo

  2. "... bilo je jaÄe od mene, bilo je pitanje on ili ja, a ja nifam mogao protv febe, naravno..." Patak DaÄa
  3. E, ne znam Å¡ta mi je i ne znam odakle ja opet ovde... moguće da me je preksinoćnih 20 godna mature preobrazilo. NeÅ¡to se od tad osećam drugaÄije. A za kablove... ma Å¡a me brige, ja ionako nem niÅ¡ da ti prodam.
  4. Ne mogu, umorio sam se, vidi koliko sam samo postovao veceras.
  5. Vidi, sve drugari...... I joÅ¡ će da se postigne konsenzus a ja, konfiktna liÄnost, da ispadnem ujedinitelj...
  6. Ciao Zorane, Nemoj da se ljutiÅ¡ ali malo nesrećno deluje ovaj thread... Å teta, jer ostalima mogu da posvedoÄim da je Zoran bio kod mene pre nekih pola godine ili godinu dana, i donosio strujne kablove koje je pravio, ustvari dva kabla, jedan solid core i jedan koji je kombinacija solid core-a i licne, i oba su jako lepo radila. S tim Å¡to se meni, kao i uvek, nepogreÅ¡ivo i iz uobiÄajenih razloga, viÅ¡e dopao solid core. Nisam od tada video Zorana, niti sam tad znao da uopste planira da krene da ovo nudi u bilo kojoj formi za prodaju, niti sam uopÅ¡te i sad skapirao da li ovo ima neki zvaniÄan okvir ili ne, ali pretpostavljam da su kablovi ti, ili bar neki sliÄni. Nemojte samo da me pitate kako Zoranovi kablovi sviraju u poreÄ‘enju sa ovim ili onim poznatim strujnim kablovima, jer nije moj posao da piÅ¡em recenzije te vrste. Ali za mene strujni kablovi svakako jesu komponenta koja se Äuje. Nije presudna ali se Äuje. Postoji par mogućih objaÅ¡njenja zaÅ¡to je to tako, i pri tome baziÄne stvari kao otpor, induktivitet i kapacitet teÅ¡ko da sa tim imaju veze. Ali valjda ni to nije moje da objaÅ¡njavam.
×
×
  • Create New...