Jump to content


armorharmer

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

armorharmer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zamenio sam Wharfedale sa covekom - glava za glavu, uz njegovu simbolicnu doplatu. Sa ovim Tannoy zvucnicima konacno imam zvuk kakav zelim, najbitnije od svega prilagodjen mojoj sobi. Drago mi je i sto su moji CR40 otisli u dobre ruke kod coveka koji stvarno voli to. Bilo me je sramota kako sam ih slusao, do pola zaklonjene stolom.
  2. @wwweljko , kolika bi bila cena polovnih kutija, hteo bih da ih prodam?
  3. Prvo sam ih poslusao u radnji sa NAD-om, a koliko se secam probao sam ih i sa Rotelom, ne secam se kojim, i prilicno su lepo zvucali. NAD mi je bio jeftiniji, a nisam primecivao neku ogromnu razliku. Ova kombinacija svira jako lepo kada su u pitanju neki da kazem dzezi tonovi - bossanova i nesto smooth. Veoma topao bass. Glup zakljucak - isproducirana muzika zvuci mnogo lepo, a neki krs koji je sniljen po garazama 30ih,40ih i 50ih ne zvuci bas savrseno, zvuci neuravnjeno, verovatno bi bolje zvucalo na nekom portabl gramofonu.
  4. Pozdrav, Vec desetak godina slusam NAD c320BEE + Wharferdale CR40, medjutim trenutno mi prostor ne dozvoljava podnostojece zvucnike te velicine jer muziku slusam dok sam za racunarom, pa bih da stavim zvucnike na dva coska radnog stola. Zanima me, da li bi bilo moguce upariti navedeno pojacalo sa Tannoy M2 zvucnicima i da li je neko slusao takvu kombinaciju? Takodje me zanima koliko bih novca mogao da dobijem za CR40 zvucnike (odlicno stanje, mane - nedostajuci znakovi i polomljeni neki od srafica mrezica). Unapred hvala.
×
×
  • Create New...