Jump to content


Zeljkovic

Novi članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

603 profile views

Zeljkovic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Danas sam slusao na svom pojacalu u 4audio bx2, diamond 122 i kef q300. Bx2 je dobar, mislim za taj novac, diamond 122 definitivno ne vredi tih 4000 vise(po meni) jer je losiji od bx2. Ali kada sam cuo kef q300, razlika u kvalitetu zvuka je ogromna mada je i u ceni Tako da sada nemam pojma sta raditi, mozda je najpametnije malo iskulirati tj skupiti jos novca za q300, jer njima sam odusevljen. Dali Z3 nemam mogucnost da cujem u Ns nigde, a da ih kupujem bez slusanja ne znam koliko je pametno.
  2. Prostorija je oko17kv, najvise sam i zagrejan za Zensor 3 ali bih prethodno zeleo da cujem i taj novi Diamond 122 da vidimo vredi li to cemu . A sta mislite o ovim TannoyV4i, dosta su dobro ocenjeni po testovima, mada su i skuplji 16.000din od zensor 3. Budzet je plafon do 50.000din, mada vise bih voleo da dam i manje i ne znam ni sam da li podni Tannoy zvucno vrede vise za tih 150e razlike. Mada taj iq30 je kao visa klasa u odnosu na 122 i zensor 3, pa mozda svakako treba i njega poslusati. Asto se tice Tannoy ne znam da li su ovo isti zvucnici, posto su razlicito ocenjeni, jedan je v4 a drugi v4i. http://www.whathifi.com/tannoy/mercury-v4/review http://www.whathifi.com/tannoy/mercury-v4i/review Hvala
  3. Da ne bih otvarao novu temu posto sam prodao ove moje m32i, koje zvucnike bi mi preporucili da udju u uzi izbor slusanja(pre kupovine) sa Nad 320bee? Imam povoljno recimo kef iq30 star 2 god, a od novih sam razmisljao o Tannoy v4i, Mx3, Diamond 122 i Dali Zensor 3.
  4. Dodji ti druze na pivo, da vidis sta je bas
  5. Mozda je problem sto mi je soba telativno nala od svega 12, po uputstvu trebali bi da su min 0.2m od zadnjeg, a 0.5m zida sa strane ali jednostavno ja nemam mogucnost za to. Sa sundjerima zvuce detaljnije ali je bas upola slabiji, razmisljao sam da probam sa wharfedale 122 ili sa zvucnicima koji imaju port napred.
  6. Pa da li su kablovi qed silver zaista toliko losi ili je kod mene slucaj da Nad i Mission daju malo tamniji zvuk? Ako se vec prica o kablovima dajte konkretno neki predlog, model i okvirna cena? Inace kao sto rece Tehnicsss neka pojacala i zvucnici se ne slazu, a ja takodje mislim da je ovde bas taj problem prisutan. Temu sam nazvao zamena zvucnika jer imam kupca kroz 2 dana, pa sam mislio ako neko moze tj. ko ima nekog iskustva u smislu da je probao ili koristi Nad da mi preporuci neke modele zvucnika koji se bolje slazu od Misson sa Nad pojacalom i tako mi suzi izbor koje zvucnike da poslusam pre kupovine. Hvala vam svima na odgovorima.
  7. Tako nekako, razumemo se. Mozda i ima velikog zvuka u manjim kutijama ali to se mora platiti malo vise
  8. Hvala na odgovorima, imam mogucnost da probam Onkyo DX-7511 i Yamahu cdx-530 pa cemo videti da li ima potrebe menjati ove zvucnike.
  9. Imao sam taj plejer, to sto pise 4x50w je vise marketing. Njegova realna snaga tj continuous output power je 4x22w. Ako ces stavljati neke 13 u vrata, a ne zelis da trosis preko 4500din moja preporuka su ti Alpine SPG-13C2, imam ih 2 god i fino rade. Ako ces neke na zadnju policu mozes npr pioneer model mislim da je 6903i(90w rms), lepo se cuju sa cd-a, ali daleko bolje ako imas pojacalo.
  10. Pozdrav svima, nov sam na forumu. Pre nekih 2god kupio sam pojacalo NAD 320BEE, Mission M32i i neki bezvezni dvd plejer pioneer dv-400v. Zvucnicki kablovi su qed silver anniversary xt. Prvi zvucnici koje sam imao bili su tannoy mx-1m, resih da kupim nesto malo jace pa sam prvobitno kupio MA BX2 koje sam slusao cela 3dana i vratio ih u 4audio, uz malo muke i svadje zamenili su mi za ove m32i jer nisu imali na stanju wharfedale 10.2 koje sam hteo kupiti, sto bi se reklo menjao sam na silu. Sa MA sam bio odusevljen u smislu koliko su zvucnici detaljni, posebno srednji/visoki ton ali me razocarao bas koji jednostavno nije imao jacinu udarca sto je bio razlog da ih vratim, s druge strane m32i jedino sto ima je cvrst i precizan bas(tako je bar sa mojim pojacalom). Cak su mi bolje zvucali i ti maleni Tannoy od m32i sto se tice detaljnosti itd...Evo nakon 2god ukazala mi se prilika da kupim druge zvucnike, zanima me da li mozda neko ima iskustva sa nad 320bee ili generalno sa njihovim pojacalima i koje mi zvucnike predlazete za njega, sto bi se reklo sa kojim zvucnicima se slaze? Razmisljao sam o Dali Zensor 3, Wharfedale 122, MS Aviano 2.... Hvala
  11. Imam kenwood KDC-3057URY, dobro cita sa flash a sa cd je jako kilav. Uzeo sam ga jer ima nesto vise izlazne snage(8w po kanalu) od recimo pioneer koji je takodje deklarisan na ,,4x50" i koji sam imao pre njega.
×
×
  • Create New...