Jump to content


zustroy

Članovi
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

About zustroy

  • Birthday 04/04/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

936 profile views

zustroy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ako bi detaljno opisao post bi verovatno bio obrisan zbog piraterije. Uopsteno, analizom flac fajlova moze da se utvrdi da li je flac pravi ili ne, to je opste poznato. Tako sam zakljucio A ti si ovde zaduzen za zbijanje sala? Vidim da si pametan i da ti je sve jasno, ne bi se upustao u dijalog. Isto vazi kao i gore, ako si nekada pustio flac fajl kroz program koji analizira audio zapis onda verovatno znas da postoje lazni flac fajlovi. Vidim da koristite Tidal i da se malo vredjate na negativan komentar. Moje iskustvo je onakvo kako sam napisao. Vase je drugacije? Ok. Srecom da nisam kritikovao nesto vam bitnije.
  2. Vidim da se ovde vise preporucuje Tidal od Qobuz-a. Moje iskustvo je da Tidal ima dosta laznih Flac izdanja, Qobuz nema. Takodje, Qobuz ima vise 24-bit albuma.
  3. Raiff je nekad imao obavezni depozit od 20€ za Internet karticu... Ne znam da li jos uvek vazi isto. Juce sam otvorio racun u Telenoru, svidja mi se filozofija da na salter ne moram nikad da odem. Sve se zavrsava na mobilnom/PC-u ili bankomatu. Imam jednu karticu za sva (on-line) placanja itd.
  4. Spisak bankomata: http://www.telenorbanka.rs/sr/Stanovnistvo/Lokacije/Lokacije/ Da li pod deviznim placanjem mislis na Internet kupovinu? Za to nema provizije. Za ostalo pogledaj sajt. Ne radi se o bilo kakvom kreditiranju. U pitanju je MC PayPass debitna kartica.
  5. Jos par novih informacija... - Dodatna krtica (za ovlascenu osobu) se placa 500 dinara - Dodatna kartica takodje ima 5 besplatnih transakcija na bankomatima drugih banaka - Nema provizije za placanje na Internetu - Nema provizije za uplate na racune drugih banaka Ja cu otvoriti racun u Telenor banci jer mi se njihova ponuda vise svidja od Intesine.
  6. Dugogodisnji sam klijent Intesa banke, ali sam na nagovor druga otisao na sajt Telenor banke da vidim njihovu ponudu. Neke od stvari koje je izdvajaju od konkurencije (Intese) i koje mi se svidjaju: - Neogranicen broj placanja racuna preko telefona ili online bez provizije (sa Progresive racunom koji kosta 300 dinara mesecno) - Biranje broja racuna (broj telefona ili sta god zelite) - Odabir PIN-a po zelji - Na jednom racunu imate vise valuta (RSD, EUR, USD, GBP, CHF, NOK) - Na bankomatima je moguca isplata/uplata novca na racun kao i placanje (uplata je moguca i u EUR) - Provizija na podizanje novca u inostranstvu je samo 1% (min 400 dinara) - Prvih 5 podizanja novca na bankomatima svih drugih banaka je besplatno, nakon toga provizija je 50 dinara Interesuju me jos neke pojedinosti, osvezicu ovu temu kada dobijem odgovor od banke. Ozibiljno razmisljam da otvorim racun u Telenoru i prebacim zaradu. Da li neko ima racun kod njih i kakva su iskustva? U kojim bankama vi imate racun i zasto bas tamo?
  7. Sa koje razdaljine gledate tv kada vam je potrebna 65-ica? Ja cu gledati sa oko 3,4m i cini mi se da je 48-ica sasvim dovoljna.
  8. Nema potrebe citirati post iznad Ovo je tracklist: 1. Samuel Barber - Strings of the Boston Symphony Orchestra / Charles Munch, conductor (7:46) 2. Samuel Barber - James Galway, flute & Hiro Fujikake, synthesizers (6:33) 3. Samuel Barber - The Canadian Brass (6:00) 4. Samuel Barber - Agnus Dei, The Choir of Trinity College, Cambridge / Richard Marlow, director (9:31) 5. Samuel Barber - Richard Stoltzman, clarinet & Kalman Opperman Clarinet Choir (4:33) 6. Samuel Barber - Tokyo String Quartet (8:06) 7. Samuel Barber - David Pizarro, organ (5:41) 8. Samuel Barber - Smithsonian Chamber Players / Kenneth Slowik, conductor (Recorded 1957-1996) (7:36)
  9. Bilo je par nepotrebnih komentara na moj prvi post u ovoj temi, mozda i zbog nerazumevanja onoga sto sam zeleo. To sad nije ni bitno, ovaj album je moj prvi doprinos ovoj temi.
  10. Zagrevanje za novi album koji izlazi krajem marta... The Prodigy https://www.youtube.com/watch?v=h1AaKBbNGkk
  11. zustroy

    Kakav oglas...

    Ako je sistem u kokosinjcu
  12. zustroy

    Kakav oglas...

    Kakva je ovo ovde ekipa ljudi... koje su ovo kombinacije... pa to je ludilo.
  13. zustroy

    Kakav oglas...

    Hajde, molim te, posalji mi na pp. Hvala. U svetlu toga da je lepo da se zna ko je ko, molim Sucu da potvrdi (ili demantuje) moje pitanje. Hvala.
×
×
  • Create New...