Jump to content


Mojdezanin

Novi članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Mojdezanin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pozdrav svima, ustedio sam nesto para , pa bih sada ako mislite da vrijedi kupio nesto od dodatne opreme , pojacala , neki konverter signala , eksternu zvucnu karticu , ako mislite da bi to pomoglo. Za sada imam samo integrisanu zvucnu u laptopu . Slusalice su Audio Technica M30.
  2. Udobne jesu, malo na pocetku mi je trebalo dok se naviknem na pritisak, ali ubrzo prodje. Slusao sam najvise klasicne muzike, klavira dosta i na tome sa zadovoljan . Zvuk mi je odlican , nista mi nije prenaglaseno, da mi smeta . Koristim jos i Dolby Home Theater da vjestacki malo izmjenim tonove sto na nekim stvarima pomaze dosta, ali i neke naravno kvari s obzirom na moju postavku . Slusalice su cvrste , davaju neki jak osjecaj, kabal je dugacak i kvalitetan . Kako su prve ozbiljnije slusalice sto sam kupio, ja sam sa njima bas zadovoljan do sada . Ako su ti slike bas potrebne , posalji mi poruku ovih dana pa cu slikati i poslati . . Mislim da ako bih im dao bolji izvor zvuka kako sto je Dark Magician rekao , da bi dale puno bolji zvuk . Ja imam integrisau zvucnu na laptopu , sta bih mogao od dodatne opreme da kupim da poboljsam zvuk, da je razumne cijene ?
  3. Razmisljao sam da napisem nesto o njima , ali kako nemam iskustva previse a ovom polju bolje pitajte sta vas najvise zanima , pa cu se ja potruditi da objasnim.
  4. Nisam zaboravio da uradim review , samo sam malo kratak sa vremenom i jos da ih malo isprobam . !
  5. Hvala, planirao sam sam sve to da uradim, samo jos malo vremena da prodje da se slegne sve, kako kaze Arn. Pokusacu da budem sto precizniji, hvala jos jednom na pomoci.
  6. Kupio M30 , hvala svima puno na pomoci .
  7. Izletile su mi neke obaveze pa sam potrosio nesto od onih para sto sam mislio za M50 , ali ce morati sacekati one ili Akg. Sada sam mislio da uzmem M30 ( http://www.audio-technica.com/cms/headphones/7041339ec2fdcc12/index.html/ ), da li ima nekih rijeci hvale za njih ?
  8. Hvala puno na pomoci , rado cu ih uzeti , ali moram jos malo da sacekam dok ne skupim pare, ovdje kostaju 160 e .
  9. Evo izgleda imam mogucnost da narucim AT ATH-M50 , cijenu ce mi javiti jos nista nije sigurno . Vidim da su bas dosta hvaljene po internetu , pa me zanima sta vi mislite o njima i da li ima nesto bolje u tom rangu za klasicnu muziku , i kompletno paket cio ?
  10. http://www.pro-audio.me/pro-audio za Sennheiser i http://green.co.me/product-category/hifi/slusalice-hifi za AKg . Ajde idi do 150 e , oprostite sto promjenih nego sada dodjoh sa koncerta , nova grupa Montenegro Muse svirali Godisnja doba od Vivaldija pa bih dao i jos tih 50 ako nekako mogu da poboljsam kvalitet tog zvuka sto bih dobio sa slusalicama .
  11. Klasicnu muziku najvise , na laptopu sa integrisanom zvucnom karticu .Podgorici, naveo sam Sennheinser i Bose jer ima ovlasteni distributer za njih ovo ostalo je sve bas tesko nabaviti .
  12. Pozdrav svima , novi sam na forumu . Potrazio sam ovaj forum da bih mogao da bih mogao da pitam nekoga za savjet povodom kupovine slusalica . Zanima me da li mi mozete preporuciti neke slusalica do 100 e , eventualno vise ako ima neke dosta velike razlikeu kvalitetu pa da se malo strpim jos i ustedim . Htio bih audiofilske slusalice , najvise za slusanje klasicne muzike , u mjestu gdje se nalazim najdostupniji su mi Sennheiser, Bose i Akg marke, ako ima nesto dosta bolje od njih recite pa da potrazim nekako negdje drugo . Ovdje trazim ako ima neko iz iskustva da mi preporuci kvalitetnu stvar , ako mislite da bi i neka eksterna zvucna kartica bila potrebna za to preporucite . Hvala unaprijed , pozdrav .
×
×
  • Create New...