Jump to content


markoinidza

Članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

622 profile views

markoinidza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zaboravio sam da kazem da risiver nema dekoder za ove nove formate dts hd master audio.
  2. Da li povezati komp hdmi ili optikom na risiver da li ima dobitka -gubitka hdmi iz graficke ili optika iz zvucne (integrisamna).
  3. Lepo preamp i kutije prelepo izgledaju svaka cast na trudu.
  4. Probacu sa nekim low-end kablom posto ne bih da bacam pare na neki skup kabal a dobitka nema.
  5. Da li se isplati tj. da li ima dobitka stavljati bi-amp na av risiveru ako je vec neko isprobavao u pitanju je yamaha rx-v2600 i monitor audio mr6.
  6. Moj predlog je monitor audio mr2 malo prelazi budzet ali se cuju extra ja imam mr6 i prezadovoljan sam.
  7. Ma kad bi 1070 bila cena koja je trebala 350-400$ nebih razmisljao dalje ali ovi kidaju kod nas 500e ovako jedna od ove dve ce morati cekam da izadje i ova nitro rx 480 mozda i padne malo cena 1060 mada cisto sumnjam.
  8. Hvala svima na odgovorima za sada crveni imaju blagu prednost videcemo.
  9. Na to sam i mislio a pitao sam i za garanciju ako neko zna kako ide preko ovih madjara fante...itd da li je oko toga sve ok mislim nema nekih problema u slucaju white smoke of death.
  10. Jel se zna kada izlaze nereferentne kartice od amd-a ako bih se odlucio na nju posto sam trenutno na integrusi od procesora i5 6600k pa nebih da cekam bas dugo a u principu graficka mi treba pretezno za igrice video montaza me ne interesuje.
  11. Nemam kao sto sam rekao nista protiv amd-a nisam fan ni jednih ni drugih samo sta je bolji izbor za te pare.
  12. I ja sam na strani gtx 1060 ali cisto da cujem i drugo misljenje i jos jedno pitanje kakva je garancija preko ovih madjara posto je kod njih malo niza cena oko 30-40e da li ima nekih problema nedaj boze budem baksuz pa kod mene rikne u garantnom roku.
  13. Kao sto naslov kaze koja od ove dve posto sam prodao moju 280x samo bez ratova nvidie i amd mene ne interesuje koja je da li crvena ili zelena samo da je bolja za taj novac.
  14. Posto i ja nesto gledam gde si kupio Roland Duo-Capture mk2 ako nije tajna.
×
×
  • Create New...