Jump to content


peravsp

Članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

942 profile views

peravsp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Pozdrav svima, Potrebna mi je pomoc za resiver Harman Kardon AVR 151S. Problem je u softveru. Kada upalim mogu da slusam radio npr. ali prilikom promene izvora nemam zvuk. Moram da cekam sat vremena da bih opet mogao da slusam muziku. Ista je prica kad ugasim risiver i hocu ponovo da upalim, nema zvuka sat vremena. Da li neko ima sugestiju sta da radim. Inace update se radi preko usb-a ali ne mogu nigde da skinem softver. Srdacan pozdrav
  2. Nije to problem odraditi (sto se tice estetike). Sto se tice ozicenja trebace mi malo vise kabla jer ima 2 tvitera po kutiji. Mada sam dobio 16m kabla , s debelim presekom, uz zvucnike. Mozda bih mogao njih da iskoristim. Jedino mi je za tu skretnicu, jer nisam dovoljno strucan . Pojedinacni kond bih mogao da zamenim ali to sto si spomenuo je malo komplikovanije cini mi se.
  3. Ok. Mada nigde ne mogu da nadjem od 150v moze li neka visa vrednost
  4. Moracu malo da proucim. Samo sam jednom samostalno radio refresh. Interesuje me da li zamenski kond mora imati iste vrednosti kao i stari i da li mora biti isti tip (kao blok) ili moze neki drugi
  5. Bas AD 8061/W8 Tviter AD 0162 T8 Skretnica nije komplikovana, barem tako mislim. S obzirom da je stara kao biblija sta preporucujete da se menja.
  6. Evo slike. Rekoh da posaljem kad sam vec otvorio temu. Visoki sa strane je isti kao i ovaj sa slike. Postavicu i sliku skretnice pa cu otom potom, uz Vasu pomoc, da odradim i neki refresh (cisto zanimacije radi )
  7. Prikljucio sam ih, cisto radi provere, preko aktivnog suba. Znam da nije merodavno ali sam hteo da poslusam da li su probili itd. Sve je ok rade super. Kad stigne pojacalo onda ce biti pravi test.
  8. Sto kaze zflazar samo neka sviraju. Cekam da mi stigne scandyna pa da ih prikljucim. U nekom trenutku cu sigurno da skinem mrezicu i da vidim o cemu se radi.
  9. Bas drajver ima heksagonalni oblik. 8 inca rekao bih. Ima 2 tvitera. Jedan odmah ispod basa i jedan sa bocne strane kutije. Bas reflex je sa prednje strane. Crni stof ne mogu da skinem a da ga ne pocepam.
  10. I to sto kazes, nego rekoh mozda neko zna tacno. dzonibigud kaze da zna samo cekam da odgovori
  11. o kojim zvucnicima se radi
  12. Nije to problem jer zivim u Minhenu...samo sam hteo da znam o kojim zvucnicima je rec
  13. kaze da mrezica ne moze da se skine, tj. zalepljena je kao. Jos jednu sliku imam samo. Deo ispod zvucnika. Malo mi lici na kucnu radinost https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ein-paar-boxen-8ohm-90cm-hoch/1147157925-172-12894
  14. Cekam slike danas pa cu postaviti
×
×
  • Create New...