Jump to content


Alek5

Članovi
  • Posts

    354
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Recent Profile Visitors

3,182 profile views

Alek5's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Može i RCA Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
  2. Može kljuc Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
  3. Kupujem fta knotty xlr kabal. Ponude slati na 0652002096, nisam često na forumu, pa može SMS, viber,Poziv. Hvala. Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
  4. Kao nov wireworld platinum 7 USB. CENA 350e. Kontakt: SMS, Viber, Poziv.. 0652002096 Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
  5. Kupujem FTA strujni kabal. Cenu kao i model kabla slati u inbox ili na Viber 0652002096 - Aleksandar.
  6. @Thecoki Da, pravim i antirezonantne podloske.. Pravio bih svasta da je malo bolji standard u zmlji.. Podloske veoma dobro reaguju u sistemima gde je slaba karika bas hi fi polica.. Samom promenom materijala dolazi do promene zvuka.. iskustva su pozitivna.. ne bih da pricam neke bajke, najbolje da se proba. Posto nisam stigao da napravim jos primeraka antirezonantnih podloski, moje sam prodao, tako da planiram neki model estetski drugaciji, ali to povecava cenu, tako da se razmisljam sta mi je ciniti.
  7. @InSides Hvala puno na svemu. Pre nego sto sam poceo raditi ovu policu, raspitao sam se pravno, koje su moje obavezi i kolke promene moraju biti u izradi police. Ova polica samo potseca na Basso, materijali nisu isti, dimenzije nisu iste, u sredini je granitna ploca.. tako da, u svetu ima mnogo slicnih proizvoda, da ne pricam o kinezima koji prave indenticne proizvode, ali materijali nisu isti i samim tim otstupa preko 30% od tog prozvoda na koji lici ili ima neke slicnosti..
  8. @Thecoki hvala. Potrudicu se da otvorim temu u visi sistem. Sada se nadje vremena..
  9. @Operater bela linija isperd je aluminijumska lajsna, posto je ispiracija za ovo policu bila jedna italijanska firma, oni tu lajsnu nazivaju antirezonantni element, za mene je to dekorativni deo.. To sa led osvetlenjem nije losa ideja.. @ab Da, u sredini je granit. dimenzije 45x45cm, veoma je bilo tesko naci te dimenzije polocu, sada su moderne 30x60.. Tako da osmisljam plan, koji drugi materijal bi mogao zameniti granit, njega sam izabrao kao najbolji antivibracioni element za policu. @nesone Hvala puno. Na vase pitanje odgovorio sam ( iznad ) .. Moram napomenuti da je polica radjena na CNC masinama, tako da je sve veoma precizno uradjeno. @laky Hvala puno.. Cena ovakve police, tj sa slicnim izgledom, nisu isti materijali, ali kosta jedno polje 1100 eura, tako je i nastala moja ispiracija da napravim policu.. mislim, 5 polja = 5.500 eura. Ako Bog da zdravlja i srece da ovo ludilo prodje, imao sam zelju da izlozim ovu policu na sajmu i naravno imam u planu jos 2 modela da napravim.. Kontaktirali su me prijatelji i imam porucene 2 police, cena je simbolicna, 170 eura po jednom polju.. i da nekom treba 5 polja, to je 850e.. za taj novac se ne moze kupiti ni jedno polje ovakve police, firmirane naravno. Ako imamo srece, vidimo se na sajmu.. Evo jos jedne fotografije.
  10. Jos neka fotografija.. Ima ih jos, ali eto, cisto da se vidi sta sam radio.
  11. Da ne ispadnem neozbiljan, jos jednom se svima zahvaljujem na ucestvovanju u temi i da se pohvalim policom, upornost se isplatila i nasao sam nacin za izradu police po mojoj zelji.
  12. Stigao Audio Research CD5 , Wadia di322, Melko N1a.. Zavrsena polica.. i tako jos svasta po nesto.
  13. Moze kljuc.. Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
  14. Cao drugari. Kako da uplatim Tidal family za 3 meseca? Ne mogu naci tu opciju?
×
×
  • Create New...