Jump to content


rodoljub68

Članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About rodoljub68

  • Birthday 09/03/1968

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

rodoljub68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Strujo hvala ti na odogovoru i na savetima. iskren pozdrav
  2. Hvala na savetu. Ja sam se pogreÅ¡no izrazio. Mislio sam na zvuÄnike 2.0 (klasiÄne dvosistemske), a možda i previÅ¡e filozofiram. To je sve zato Å¡to imam osećaj da mi je zvuk previÅ¡e sterilan, a naroÄito od kada sam preÅ¡ao na win 7, previÅ¡e je ispran. Ubih se podeÅ¡avajući, ali niÅ¡ta. Zato se raspitujem za eksternu kartu i zvuÄnike i ASIO. Instalirao sam i fidelizer..., Hvala svejedno
  3. hvala na odgovoru i imam isto pitanje, kao i SPACE DREAMER-A, koji su zvuÄnici 2.1 stvarno dobri i Å¡ta je to ASIO. Hvala.
  4. Iskreno se zahvaljujem na miÅ¡ljenju. ImaÅ¡ li neki predlog za zvuÄnike (ozbiljne 2.1) i da li možeÅ¡ da mi objasniÅ¡ Å¡ta je to ASIO.
  5. Da radi na jednom jezgru, stabilno, ali ja raÄunar iskljuÄivo koristim za gledanje filmova, sluÅ¡anje muzike i office i ni za Å¡ta drugo. Hvala na pitanju i na uÄešću u pomoći.
  6. ...da li se isplati da kupim ovu eksternu zvuÄnu kartu (slika je u prilogu). Naime, imam raÄunar sa jednim jezgrom, 3 gb rama, asus ploÄu i integrisanu realtek zvuÄnu kartu. Kompjuter mi je prikljuÄen na LG micro system XC 62, a operativni sistem je WIN 7. Ono Å¡to me interesuje je da li ću dobiti malo jaÄi i Ävršći zvuk, poÅ¡to ovo sada je priliÄno Äisto, da ne kažem isprano. Za puÅ¡tanje muzike koristim program AIMP. Otvoren sam za sve sugestije i za svaku pomoć savetima. Dosadilo mi je da non stop podeÅ¡avam na ekvilajzeru full bass & treble. Interesuje me koje biste mi ozbiljne zvuÄnike 2.1 preporuÄili. Iskren pozdrav svima.
  7. S obzirom na sve Å¡to si mi otkrio, da li ima svrhe da, zbog povezivanja na mini liniju (LG XC62) koja ima AUX kupim ureÄ‘aj Äiju fotografiju Å¡aljem u prilogu. Da li će opet biti konflikta ili ću možda imati jaÄi zvuk ? Iskren pozdrav tebi i svima koji uÄestvuju u ovoj temi.
  8. da li ima svrhe da kupim ovo predpojaÄalo
  9. Hvala na fotografiji. Kako se ovo zove, odn. kako da tražim u prodavnici. I da li ima svrhe da kupujem ono malo predpojaÄalo ?
  10. PoÅ¡to može da se prikljuÄi na AUX, a to imam na mini liniji LG koja je pored kompjutera, kako sad da prikljuÄim gramofon pa da ploÄe ripujem na HD. Ranije sam se raspitivao i preporuÄili su mi BEHRINGER mini preamp. S obzirom na Äinjenicu da gramofon ima ugraÄ‘en taj predpoÄivaÄki stepen, jel ovo Å¡to sam ja zamislio uopÅ¡te moguće ?
  11. ZAHVALNOST DO NEBA. NISAM ZNAO ZA TAJ PODATAK. ODMAH SAM PROVERIO TVOJE TVRDNJE, A SAD SE JAVLJAM ZATO ŠTO SAM SE KAŽNJAVAO. :thumbsup2 :thumbsup2
  12. OGROMAN problem, ali ću da skupim sve slike koje mogu. Hvala
×
×
  • Create New...