Jump to content


ban.jhankri

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About ban.jhankri

  • Birthday 09/25/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

ban.jhankri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kada je coupler switch u polozaju ON, koristis pre-amplifier sekciju pojacala, koja se dalje nastavlja na amplifier i dalje na izlaze. Ako je coupler switch u polozaju OFF, izolujes i "over-ride"-ujes pre-amp, ako hoces da koristis neki drugi uredjaj kao pre-amp, a pojacalo samo kao "snagas". Pozdrav.
  2. Hvala na odgovoru, idlertire, ja nisam probao odvojeno pre-amp i amp, pojacalo nije trenutno kod mene vec kod servisera. Pomenuo sam mu coupler switch, on rece da ga je izolovao. U svakom slucaju, treba da se cujemo za par dana, pa cu znati na cemu sam. Mozda i uspem da ukljucim i neke od preporucenih forumasa, stonCold ili Goxa. Pozdrav.
  3. PoÅ¡tovanje svima, Hteo bih, ako je ikako moguće, da u ovoj temi dobijem odgovor na pitanje iz naslova teme. Naime, pre nekog vremena sam kupio vintage amp, Yamaha CA-2010, sa problemom fade-a jednog kanala. Serviser kod koga je trenutno pojaÄalo mi je u razgovoru rekao da je iskljuÄio potenciometar, relej zaÅ¡tite zvuÄnika i coupler prekidaÄ (Å¡to sam mu u inicijalnom razgovoru napomenuo, kao Äeste izvore kvara sa tim simptomima) kao problematiÄne. Moje miÅ¡ljenje je da, verovatno, neće znati da dijagnostikuje kvar. Da li neko može da mi preporuÄi servisera koji je viÅ¡e u priÄi sa vintage audio-om, poÅ¡to se vodim miÅ¡lju da Äovek kod koga sam odneo pojaÄalo, nije najbolji izbor za moj problem. Moguće da je i neki "hladan lem" na input path-u, a mislim da moj trenutni serviser nema sprej za hlaÄ‘enje PCB-a i dijagnostifikovanje tog problema. Unapred zahvalan svima koji korisnim savetima doprinesu temi. Pozdrav, Dejan
×
×
  • Create New...