Jump to content


Vrganj

Članovi
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

868 profile views

Vrganj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eto, za godinu dana svaÅ¡ta se izdeÅ¡avalo i izmenjalo. Evo mog sadaÅ¡njeg A sistema (naravno desno ima joÅ¡ dva zvuÄnika).. Hvala Draži i Igoru.
  2. Nisu prodati, poklonio sam ih prijatelju. On ništa ne prodaje.
  3. Za sada svira sa ovim pojaÄalom
  4. Šta će ti, baš je ružan.
  5. Taj CD završio kod mene. Nešto je modifikovan. Šta li im je to trebalo.
  6. Kum je uvek u pravu. To su ovi zvuÄnici: http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-360532.html, i on se pitao Å¡ta je to, pa je naÅ¡ao www.youtube.com/watch?v=WD9WR9bPX4Y
  7. Hvala kumu. Rado bi ih trampao za neke male Grundig zvuÄnike (350 ili 400). Ako to realizujem Å¡aljem kumu gajbu piva. Trebalo je da to ponudim odmah, ovako izgleda kao da se iskupljujem za moju glupost.
  8. Greška, moj je cf 5000 2.
  9. Izgleda da ste u pravu. Baš mi je drago da su dobili ime. Verovatno bi neke lampe bile zgodne za njih. Za sada ih pogoni Hitachi HMA/HCA 7500, pravi milozvuk. Jedino me brine da mi klinci ne puste previše struje kroz njih.
  10. Furnir nigde oÅ¡tećen, mrežice ko nove, kako li ih samo ovako saÄuvaju?
  11. I baš su lepi, ni na kutijama ništa ne piše.
  12. Dobio sam ih uz jedan Hitachi risiver. Na njima nigde niÅ¡ta ne piÅ¡e. Prethodni vlasnik ne zna koji su, ali kaže da su po navodima prvog vlasnika iz NemaÄke engleski zvuÄnici. Kopka me jer odliÄno sviraju.
  13. Imam ja jedan ovakav dek, fali mu jedan plastiÄan zupÄanik, pa sam mu odseko interkonekt, uvek fale originalni Grundig kablovi. Ako si raspoložan da se igraÅ¡ rado bih ti ga ustupio za jedno hvala.
  14. Ovaj je dobar Grundig T8200 mk2, za crnu digitalnu varijantu i da bude Grundig i da nije više od 30e.
  15. Vrganj

    Tjuner

    Beše davno. Da li je T 7500 prošao test kod ZokiAudio?
×
×
  • Create New...