Jump to content


acivoj

Članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About acivoj

  • Birthday 10/11/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Batajnica

Recent Profile Visitors

802 profile views

acivoj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.netiks.rs/usb-extender-ckl-50u# Nikad mi nije trebao i nadam se da neće. Malo mi Äudno Å¡to ne traži ext napajanje bar za RX polovinu.
  2. Vredi li ovaj ovih para? http://www.belielektronik.rs/Alati-i-instrumenti/Lemna-tehnika/Tinol-za-lemljenje/Tinol-1.0mm/TINOL-1-250SnCu Edit: Cena se vidi samo kad se uloguje pa vam se pardoniram. 250gr košta 1,099.00 din.
  3. OdeÅ¡ na trku, piÄe formule ali ÄujeÅ¡ samo Å¡um guma i zviždanje spojlera.
  4. I jedan i drugi dek imaju tranzistore kod konektora za glave koji glume R/P preklopnike. Na ovom mom nema sprežnog C102 10u/25V nego je glava direkt spojena na pin 3 i 5 koji su na 3mV. Isto tako R104,C101(47k, 1n5) na ovom mom su 560ohm, 680p. Na izlazu preampa imam samo jedan trimer po kanalu. PoÅ¡to mi sa glavom koju sam trenutno nakaÄio na dek play preamp klipuje, na koji naÄin da atenuiram signal sa glave? Da li da postojećem 560ohm dodam trimer u paralelu ili da stavljam trim izmeÄ‘u glave i OPA ispred ili iza 560ohm? Ako postoji predlog za neku vrednost onda trimovi nisu u priÄi.
  5. Da cimnem koju radžu da malo razbistrim.... Kao da opštim sa vanzemaljkom. Sve to tu ima samo što ne izgleda isto i nije gde bi trebalo da bude.
  6. Ako ne pronađem SM sva ova skalamerija na stolu je (još)jedan neopevani japanski podrigami.
  7. NaÅ¡ao sam je već. Neće to biti to. SliÄno je u grubo ali su skroz drugi integralci u pitanju. Kakav je Teac po pitanju davanja SM nekome poput mene?
  8. Dek je u funkciji dok god mi je prst Ävrst. Nedostaje poluga, ili viÅ¡e njih , koja povezuje Å¡pulnu sa ostatkom mehanizma. Tu uleće prst. Planiram da zloupotrebim elektroniku za neku blesavu ideju. Ova Å¡ema Å¡to je u Att, je li sa ET? Da pokuÅ¡am skinuti krupniju...
  9. Na samoj šasiji su neoštiklano navedeni i modeli R-550(autorevers) i Tascam 102Mk2. Taj ima mehaniku sa 2 motora. Verujem da bi mi odgovarao i njihov SM. Izgubio sam nadu da ću ga pronaći samo uz pomoć gugleta.
  10. Ne bih ja više u ovaj ulagao ni dinar. Ići će na oglas kad odradi nekih mesec dana.
  11. Zamenio sam oba prilikom prvog ukljuÄivanja. Dalje se stvarno ne isplati. Imao sam muke i budženja oko mehanike dok je proradio. Sastavio sam ga dok je dobre volje za slikanje. Ne može se staviti poklopac dok svira zbog poluge za komande (kako se to u stvari zove?)
  12. Danas stigle i 4 trake, na jednoj neka 2 dosadna intervjua ko zna otkad, na drugoj neka nikadÄuo muzika.Na sredini je sastavljana, tu je popustio lepak Å¡ta li, pa sam malo psovao. Preostale trake sviraju natraÅ¡ke. Snimio sam neku Å ublertovu sonatu probe radi. To zvuÄi jezivo. Nakon nekog vremena BD561 u stabilizatoru odluÄuje da jekne. Zamenjen. Prilikom vaÄ‘enja staklenog osiguraÄa metalni kontakt na PCB se jednostavno sasuo. It's not my cup of tea
  13. Nemam nijedan oštar nož za skalpel. Do sutra nemam nijednu mag. traku. Uradio bih bar jednu novu trakicu da ovu originalnu ne zeznem.
  14. BaÄio sam se na pretragu oglasa u potrazi za nekim filcom i na oglasima naÄ‘em da ga imam u kući. Sutra oÅ¡tar skalpel i neki narkomanski lepak pa ću videti.... Ako u kući naÄ‘em neki negativ možda uradim kompletnu novu traku. Samo neka pornografija iskaÄe.
×
×
  • Create New...