Jump to content


Vise njih TUPI KO UD ;)

Članovi
  • Posts

    1,188
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

3,814 profile views

Vise njih TUPI KO UD ;)'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ajde da probamo i tu funkciju Ignored Users... Aj, nek je sa srecom povukao si nogu...
  2. Pitanje za tebe... Da li stvarno ne razumes ono sto si podebljao ili si stvarno toliko (4 zvezdice)? Float kao lebdece, neka vrsta suspenzije. Ovo pojasnjenje smatraj privilegijom, jer svako normalan je to razumeo.
  3. Odgovor za tebe, kratko i jasno: Ti si covece T(dve zvezdice) K(jedna zvezdica) U(takodje jedna zvezdica) Ne razumes? Naravno, nisam ni sumnjao. Pitaj vunenog mozda ti on pomogne, kontas?
  4. Konstruktor ako je pametan, a verujem da jeste, retardirani komentar ce shvatiti najpozitivnije moguce i vec kod sledeceg primerka to ispraviti. Ne kosta mnogo a moze puno da znaci. I batali advokatisanje, mirodjijo.
  5. Ja samo mislim da uredjaj na tom nivou treba da ima oklop preko trafoa. Ne skacite u vatru bez potrebe.
  6. Tup ko ud. Sa tobom nema prepske, tri reci max i previse. Ne dobacujes, hebiga, razumem. Sta cu, kad postanes isuvise (4 zvezdice) Branimir mi jedino pada na pamet. Ne ocekujem da razumes sta sam ovde hteo da kazem, pitaj onog pankera sto se pravi pametan da ti pojasni mada sumnjam da ce i on dobaciti. Izvinjavam se na u.eravanju teme nije mi bila namera, konstatacija je bila vise nego konkretna ali nazalost kako to obicno i biva dezurne besne kere koje brane teritoriju odmah napadaju i grizu ne razumevajuci apsolutno smisao bilo cega. Pitanje za konstruktora je, kako se "floatom" transformatora resava uticaj zracenja torusa na okolinu?
  7. Da dodjem. Trebace ti vise od par, mada zavrtecemo i neki od mojih tristotinjak.
  8. O de si Patersone, odmah krece tvoja zvaka o malicioznosti i slicne gluposti. Izgleda ne znas nista drugo nego odmah ispod rebra. Ali tebi objasnjavati da u mom komentaru nema malicioznosti, to je duplo - golo... Nego jel taj aviJonski klirit sprecava i stetne uticaje koje proizvodi taj torus dok kroz njega prolazi takoreci struja? I kakve veze oklop ima sa vibracijama, bunika li si se najeo Patersone?
  9. Nemoguca misija. Obavezno poneti poznati materijal u vidu plasticnih krugova poznatijih kao CD, ujedno to je i jedini nacin slusanja kod mene.
  10. Ti tvoji pokusaji filozofiranja su mi oduvek bili smesni. Nije to bitno, nego si se brecno na ono sto te tisti, a to je da zapravo ne znas sta si hteo da kazes onim postom o neutralnosti. Stoga, posto nemas ama bas nikakvih dokaza za to sto tvrdis, tvtrdim da je za tvoju tvrdnju jedini merodavan dijagram koji, kladim se, ne bi pokazao ravne linije... Ne vidim nigde nikakvo pljuckanje samo zdravu logiku, no... Pozzz!!!!
  11. Auuu, danas ti nije nesto lako. Ajde probacu da prijavim ovaj tvoj postic pa te mozda i warniraju za ove zvezdice, ono vala si zasluzio. Ubi i tebe sujeta, i to odavno Tozmude... Strasno, niko joj nije odoleo u ovom sportu. Pozdrav, divnoj veceri!!!
  12. Vidim nije se stedelo na uredjaju. Ali se pristedelo na oklopu za toruse.
  13. A opet, realno, u ovom slucaju ta neutralnost bi trebala da bude prikazana na nekom dijagramu. Sto ravnije linije i tako to na tu temu...
×
×
  • Create New...