Jump to content


desibre

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    bgd

Recent Profile Visitors

1,262 profile views

desibre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eto vidis i ja se javljam ...redovno naftalinski ....ali moram sistem da pohvalim .... Bitno da se druzimo u RL ...i da se muzika slusa ...
  2. Pozdrav i potpuni rispekt za Rubaju i njegov sistem . Dobro dosao
  3. koliko god to nekima od vas cudno zvucalo (u smislu "uzmi bolje/snaznije pojacalo"). Ne ..ovo nije cudno . Pod uslovom da ste zadovoljni postojecim set ap-om , izvor ce u mnogome promeniti i dici zvuk na visi nivo - nego da zamenite pojacalo.
  4. Da , da .....cvruktao bi ......ali u pravom smislu te reci
  5. Danijel Evo upravo je Suca kod mene . caskamo uz pivce , bacili smo oko na forum i videli tvoju poruku Poziv ti je otvoren i slobodno se najavi kada budes imao vremena . Vrlo rado du doci da vam pravim drustvo .
  6. Djoletov sam svedok sto se nuzde tice ...sredio mi odevni predmet vise puta Republika Suca .... napreduje .... Zahvaljujem Suci na materijalima ....palim sistem ...necu da ga gasim Mali komentar na sistem koji ste slusali ....." Treba doci dovde "
  7. Ne mogu reci za sebe da sam fan DIY-a ali smatrajte me simpatizerom . Cenim filozofiju te fabrike , dopada mi se nacin na koji prezentuju zvuk i mislim da su jako koretkti odnosom cena kvalitet . Zahtevnije su za uterati ih u rad i traze dobru amplifikaciju ali zato to znaju da nagrade. Contoure 3.3 vs 5.4 ......... zanimljivo ??
  8. Znaci igrali ste se ....lepo lepo . Jos bolje si opisao i ne sumnjam da je tako . Znas da tebi verujem kao i Nesi Sada mi moze samo biti krivo sto nisam bio prisutan , sta cu kada sam daleko Nego Suco .....meni se ne dopada ta srebrna strujna uticnica na strujnom kablu koju posedujes i nisam ubedjen da to prija gosodinu B. Iz licnog iskustva znam da smo se time igrali na pomenutom gosn B. puno puta i da nam je rezultat sa istim kablom ali sa Oyeida c 079 bio daleko bolji .Da ne opisujem tu razliku mogu reci samo ta tako nesto nisam ocekivao ni u najavi . Zato mislim da tu treba da poradis i ne u onom smislu da te teram da trosis novac vec da gosn B pruzis bar minimum koji zasluzuje . To je ono sto si rekao da znas ali evo da i kazem da svi ovde vide ....pozz
  9. Verovatno sam bio siguran da ce Burka doneti lep pomak u Sucinom sistemu koji je sada dobio pravu dimenziju . Kada se sistem zaokruzi svakako pare treba gurati u izvor zvuka . Suci preostaje malo posla jos da to sve jos digne na nivo koji ocekuje . Gosn Burki treba dati jos par sitnica i pokazivace jos bolji rezultat . Ne navijam ni za gramofon ni za hi-res materijal niti je to bitno jer uvek moze bolje .
  10. Fala na dobro doslici ....druzicemo se
  11. Pa kasnim ali nije kasno nikad Ziveli !!
  12. Op....evo i mene ....sada sam na forumu najmladji . Pa reko ajde da svratim medju ljubitelje i pozdravim ih Prilicno dugo sam se dvoumio da li da se registrujem ali me vas clan koji ce sam prepoznati ubedio da je vec krajnje vreme za tako nesto vec isteklo odavno. Ljubav prema Hi-Fi-ju kod mene traje dugo i tesko da ce me to ikada napustiti . Izgleda da ja to bas volim .
×
×
  • Create New...