Jump to content


Perke

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Perke

  • Birthday 12/13/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade, Skadarlija

Recent Profile Visitors

1,138 profile views

Perke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da li neko može da preporuÄi nekog majstora za gramofone u Podgorici ili nekom drugom mestu u CG? Hvala unapred!!
  2. Evo, ako me primate u druÅ¡tvo pridružujem se, Äisto da malo oživim temu. Sony S7 Scenario TA-S7 - 2x70W, toroidni trafo iz TA-N55ES ST-S7 - redizajnirani ST-S770ES CDP-S7 - PULSE/HDLC 1Bit DAC TC-S7 - 3Head HX-Pro cassette deck RM S-70X - System remote SS-S70 - zvuÄne kutije iz kompleta nažalost nemam, umesto njih su tu SS-B3ESG sa SEAS drajverima Sony PS-X55 - DD / BSL motor, Magnedisc / Quartz Lock Pored diskova i ploÄa, Äest source (premda nije Sony) su u mom sluÄaju i .flac-ovi preko Creative X-Fi Notebook Wireless kartice sa receiver-om povezanim na pojaÄalo. Sumnjam da bi ikog od prekaljenih audiofila ovaj sistem zvuÄno impresionirao, ali je vizuelno sigurno jedan od lepÅ¡ih, a za moje potrebe i zvuÄno viÅ¡e nego dobar sistem.
  3. Hvala Saša!! Proveriću ih.
  4. Da li neko može da preporuÄi dobar servis/majstora u Titogradu? Konkretno mi treba da terminiÅ¡em zvuÄniÄke i interconnect kablove, a razmiÅ¡ljao sam i o detaljnom Äišćenju komponenti iz sistema. Ja znam samo za onaj Proaudio u Moskovskoj (može i komentar za njih ako neko ima iskustva sa njima), dajte joÅ¡ neke? Hvala unapred na odgovorima!
  5. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Hvala druže! Sakam skopsko! Živeli
  6. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Update (bez potrebe verovatno). Prezadovoljan! ZvuÄnici Sony SS-B3ESG (1991/2) su fantastiÄno dinamiÄni i vrlo prijatni za sluÅ¡anje, toliko da su istitnuli iz upotrebe moje voljene Tannoy 605-ice. U kombinaciju su sa Sony S7 Scenario (1991/2) linijom, kablovi su Translator Cable Systems - Red Connection 2 x 10mm2 by van den Hul (1991/2).
  7. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Hvala, pouÄno Å¡tivo. A Å¡ta je sa ESG oznakom?
  8. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Pretpostavih i ja da je tako, ali Vas molim da malo elaborirate tj. pojasnite ES/ESG iz imena zvuÄnika. Jasno mi je da kod Sony ureÄ‘aja ES oznaÄava ESPRIT, a kod zvuÄnika je dakle drugaÄije?
  9. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Ja cekam da mi stignu (do kraja meseca) pa cu javiti utiske. Pitao za cenu jer i meni ovi po nasim oglasima deluju preskupo.
  10. Perke

    Sony SS-B3ESG

    Jel to znaÄi da ES tj. ESG nema veze sa ESPRIT-om? Da li ste ih sluÅ¡ali možda, kakvi su utisci? Sta mislite kolika im je realna vrednost?
  11. Da li neko raspolaže informacijama/liÄnim iskustvima/utiscima o Sony SS-B3ESG kutijama? Koliko sam uspeo da iskopam na netu postoje 3 verzije SS-B3/ES/ESG, da li neko može da mi objasni Å¡ta predstavljaju razliÄite oznake? Pretpostavljam da ima neke veze sa Esprit-om, ali nisam siguran, a pogotovo me buni ES vs ESG odnos. Unapred hvala na odgovorima!
  12. Da li je neko imao iskustva sa AIWA XC-005E CD Player-om? Pomenuti predstavlja novu akviziciju i pojaÄanje (?) mom AIWA sistemu: XA-007, XC-900, XT-005, AD-WX999 + Tannoy 605 (izvinjavam se svima koji ovo ne bi nazvali sistemom, izgovori su mi - poÄetnik, nasledio tj. dobio u miraz, nema se para za hi-end...) pa me interesuju utisci i miÅ¡ljenja o istom ukoliko ih ima. TakoÄ‘e, da li bi neko mogao da mi pojasni malo EXCELIA vs AIWA? Nisam siguran da li se radi o razliÄitim nazivima za razliÄita tržiÅ¡ta ili se radi o tome da EXCELIA za AIWA-u predstavlja npr. ESPRIT klasu za SONY? Dakle da li je EXCELIA = AIWA, EXCELIA = "abartovana" AIWA ili neÅ¡to treće? Ne znam koliko je inspirativna tema/e, ali bio bih zahvalan na opÅ¡irnim odgovorima, od kulina bana i to...slobodno! Unapred zahvaljujem svima na postovima! (a možda sam trebao posebnu temu za svako pitanje da otvorim, hmm...) R.I.P. AIWA
×
×
  • Create New...