Jump to content


lugosi

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About lugosi

  • Birthday 01/19/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

1,343 profile views

lugosi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tražeći po netu informacije Å¡ta Äini dobar interkonekt, naleteo sam na ovog Äoveka. Veoma zanimljivo Å¡tivo. Koga interesuje, preporuka. Bavi se EM I RF smetnjama sa kablovoima.. tu je I dobar pdf o uzemljenju.. PDF-ovi su preveliki, evo linka ka celom njegovom sajtu.. www.audiosystemsgroup.com/publish.htm Ima tu dosta, pa možda najbitnije stvari da se prodiskutuju.
  2. Ostatak sistema je project phono box, Denon PMA2000R, Quad 22L2. Posle ovih par dana razmisljanja oko gramofona sam odlucio da prodam Denona i krenem u novi sistem, najverovatnije hibridni Unico ili možda i Äak i cevi( mada cevno pojacalo bi mi zagorcalo život kad je u pitanju slusanje radija (mojoj ženi omiljena razbibriga ). Možda joj poklonim neki standalone radio za Novu godinu i spasim se te muke juÄe sam u Holliday Innu video i Simple Italy i deluje kao perfektno napravljen uredjaj i pitam se da li bi mogao da bude osnova za moj novi sistem?! Na ebaya se prodaju trenutno i Unico prima i Secundo za , za sada, OK iznos.. Eto kako lako Äovek upadne u HiFi muku!
  3. Znam, video sam te oglase joÅ¡ ranije. To su sve vrh sprave, ali ipak priliÄno stare. Å ta mislite o ovom oglasu od Majstora: http://www.kupujemprodajem.com/Pink-Triangle-LPT-GT-Origin-Live-Arm-13245502-oglas.htm?filter_id=34219
  4. ni meni nije palo na pamet da je u pitanju vestacko dizanje cene.. Sad sam mnogo manje zainteresovan..
  5. Njegova ponuda je dosla preko ebaya.. Pretpostavio sam da je to legalna opcija, mada jeste taÄno da mu ja sada nudim dosta manje nego pri bidingu..
  6. Prodat tom tipu koji je odustao, navodno. Sad meni nudi second chance jer sam bio prvi sledeći bider
  7. http://www.ebay.co.uk/itm/251691678738?ssPageName=STRK:MEDWX:IT&_trksid=p3984.m1435.l2649 Ovo je link za ebay aukciju.. Kako se vama Äini?
  8. [ Ako ima razlog zašto je odbio ponudu, onda mi tih 100€ nisu neka uteha.. Mislim da je odbio jer nešto fali iz pakovanja verovatno..ili klamp ili rezervni belt..
  9. Pa napisacu mu da saceka do ponedeljka ako hoće, a ako neće onda jedna opcija manje za razmisljanje.
  10. Zurba je samo zbog ovog Maranca.. Čekaće me do veceras, Belgijanac.
×
×
  • Create New...