Jump to content


ivandzilo

Članovi
  • Posts

    85
  • Joined

About ivandzilo

  • Birthday 06/17/1957

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Krusevac

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ivandzilo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Koristim vise godina Synology. Nemam nikakvih problema. Preporucuiem.
  2. Slučajno sam pročitao temu o Teac ud 503  dacu koji imate.

    Interesuje me šta je to bolje u zvuku kod Gustard DAC X20 u odnosu na Teac UD 503 ? Kako bi opisali tu razliku u kvalitetu? Pitam pošto sam zainteresovan za Gustard DAC X20 a nisam imao prilike da čujem ni jedan.

    Čitao sam na nekim stranim forumima da je Gustard DAC X20 bolji od weiss dac od 7000 eura.

    Pozdrav Ivandzilo

    1. bokiooo7

      bokiooo7

      Pozdrav,

      Gustard radi malo raskosnije u visokim i srednjim sa punijim basom. Medjutim ima za nijansu malo manje kontrole i detalja od Teaca.

      Pogodan je za sve zanrove muzike ali mu akusticna muzika bas lezi. Sto se Teaca tice on je malo drugacija skola. Precizan u zvuku, cvrsceg basa. Zvuk koji nimalo nije ofarban. 

      Gustard je dobar dac, sto se x 20 tice, nedavno sam negde citao da su imali probleme sa drajverima pa zato pripazi. Imas model x 12, moj prijatelj ga ima i radi besprekorno. Kao sat. Taj model nema problema sa drajverima a i jeftiniji je, pa uzmi i njega kao opciju.

      Pozdrav

  3. JPLAY - je nepraktičan program.
  4. Zbog čega u nekim postovima imam ovakva slova?
  5. Fabrizio De André - LA BUONA NOVELLA https://www.youtube.com/watch?v=ieuTdHNnAHY
  6. Pokušao sam da editujem tekst zbog naših slova kojih nije bilo pa mi je ostao ovaj post koji ne uspevam da izbrišem.Izvinjavam se.Evo dole nešto što mi se jako sviđa. Ps. Naša slova se ne nalaze na početnim stranicama ,,Šta se sluša". Da li je to tako i kod vas?
  7. Malo rege-jazz-a. Groundation-We Free Again
  8. Evo šta sam Bob Latino kaže o ovom preampu.Link http://dynacotubeaudio.forumotion.com/t170-review-tubes4hifi-sp-8se-tube-preamp-kit
  9. Ne nije kinesko već amerÄko predpojaÄalo nabavljeno u kitu. Neznam taÄno ime konstruktora, nije Bob Latino koji je radio Dynaco ST 70 i ST 120 i koji se nalazi na ovom sajtu sa koga je kupljen kit. Sajt sa slikom predpojaÄala je tubes4hifi SP8 assembly manual PronaÅ¡ao sam konstruktor je Roy Mottram.
  10. U nekom postu ste rangirali lampe. Gde stoji da je mullard najdetaljnija, telefunken možda najbolja a 6963 optimalna za novac koji se ulaže u njih. Ja sam rešio da proverim da li je mullard ecc82 zaista tako dobra. Nabavio sam par, i zaista neverovatno detaljna lampa.Zapravo najbolja lampa od svih koje sam slušao. Sada sam rešio da proverim i 6963 ili 7316. Ali zbog njihovog max napona sam u dilemi da li ih je moguće koristiti. Hvala na dobrim preporukama za lampama.
  11. Naravno da je podnožje isto jer fiziÄki ne bi bilo moguće postaviti lampu. Lampe se iz gornje tabele razlikuju samo po max volt, rp ohms, capacitance inputi output. Kod ecc82 je max volt 330V a kod 5963 ili 7316 250V; rp ohms je kod ecc82 7700 a kod 5963 je 6600 a kod 7316 je. 6250. Navodno, ako su ove vrednosti niže to je to bolje ? Capacitance output je kod Ecc82 2,0 a kod 5963 i 7316 0,5 . TakoÄ‘e negde sam naÅ¡ao da ako su ove vrednosti niže da je to bolje ?
  12. Nemam upustvo ali imam upustvo za izradu tog predpojacala sa potrebnim delovima koji se ugradjuju na samu plocicu:
  13. SM preampa. Da li to znaÄi sema preampa?
  14. Evo jedne tabele sa lampama da bi se videle vrednosti i te razlike o kojima govorim.
×
×
  • Create New...