Jump to content


kriti�ar

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kriti�ar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hiljaditi put: ne kaže se KABAL.
  2. Mislio sam da ljudi koji imaju ikakve veze sa Thorensom bar znaju da nije KABAL a još manje CABAL. https://www.kupujemprodajem.com/Phono-cabal-Thorens-NOS--11590478-oglas.htm?filter_id=132 Phono cabal Thorens (NOS) (NOVO) NOS THORENS phono kabal nov! Zamena NE hvala!
  3. OduÅ¡evljavaju me ovi koji na Limundu i Kupujem-prodajem (a verovatno i drugde) prodaju "neispitane" ureÄ‘aje. Kao da treba ispitati nuklearnu bombu a ne hi-fi spravu! Uvek se pitam ko joÅ¡ veruje da je u pitanju ispravan ureÄ‘aj? Naivno pomiÅ¡ljam da je iz aviona oÄigledno da se u 99% sluÄajeva radi o pokuÅ¡aju uvaljivanja neispravne sprave za mnogo veću cenu. Izgleda da u ovoj zemlji i posle svih prevara joÅ¡ postoji poveća gomila naivnog sveta.
  4. https://www.kupujemprodajem.com/maranz-9324139-oglas.htm?filter_id=10440 Šta bi bilo da nije "Kao nov ...". A posebno mi je dobro ono "... apsolutno je bez tragova koriscenja". Što li nema fotografije celog CD-a? Nešto se sakriva ili ...? "Zanimljivi" su mu i drugi oglasi, posebno fotografije uređaja. Baš "uliva poverenje".
  5. AMAN LJUDI, DOKLE? NE KAŽE SE KABAL!!!
  6. FYI na tastaturi postoji jedan Äaroban taster Äijim pritiskom se dobijaju velika slova (a pri tome ne plaćaÅ¡ nikakve dodatne pare i niÅ¡ta ne boli). Nadam se da znaÅ¡ gde bi trebao da ih rasporediÅ¡. U protivnom malo proÄitaj http://pravopis.tripod.com/velika_i_mala_slova.html
  7. MožeÅ¡ direktno prikaÄiti bilo koje sluÅ¡alice na phones izlaz CD plejera. Btw da li je neÅ¡to izlaz ili ulaz odreÄ‘uje se iskljuÄivo na osnovu smera signala. Dakle, poÅ¡to signal izlazi iz CD plejera na phones konektoru to je izlaz.
  8. "... prihvataju snagu do 3.500 milivolti ..." Ovde neÅ¡to ne Å¡tima. Istine radi: jedinica za snagu je vat (W), a milivolt (mV) je hiljaditi deo volta (V), jedinice za elektriÄni napon (tj. elektriÄni potencijal a napon je razlika dva potencijala, ako ćemo baÅ¡ precizno).
  9. Jesi li baÅ¡ siguran da ti treba za izradu matiÄnih ploÄa? Možda Å¡tampanih ploÄa?
  10. http://www.kupujemprodajem.com/DUAL-CS-630Q-u-delovima-8232650-oglas.htm?filter_id=22121015 "Neispravan, u odliÄnom stanju. " Ovaj je stvarno dooobar.
  11. Za one koje ne mrzi da ponekad poneÅ¡to (propuÅ¡teno) nauÄe: http://pravopis.tripod.com/ Nije sramota, ne boli, ne koÅ¡ta, potrebno je samo malo dobre volje.
  12. cuem Äujem koi koji nie nije itd.
  13. http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Audio/Profesionalni-i-DJ-uredjaji/Gramofon/16459625 A gramofon ustvari uopšte nije Technics. Da li je to svesna prevara sa namerom postizanja veće cene?
  14. Nije loÅ¡a navika koristiti znake interpunkcije, staviti velika slova gde treba, praktikovatii gramatiÄka pravila ... Ipak je to naÅ¡ jezik i njegova pravila i ne vidim razlog da ga neko drugi Äuva umesto nas. Pa makar i na hi-fi forumu.
×
×
  • Create New...