Jump to content


TERMINATOR

Članovi
  • Posts

    1,640
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Sremska Mitrovica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TERMINATOR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Pozdrav drugari.Imam pioneer pd-s603 vec skoro 5 godina,ako ne i jace i ono sto mene zanima jeste kakav mu je laser tj kako se klasira po kvalitetu i dugotrajnosti.Pitanje sam postavio jer je player vec prilicno star,a ja sam na njemu izvrtio na hiljade diskova i on i dalje besprekorno radi.Nema diska koji ne moze da procita u sekundi.Da kazem da sam prosecno dnevno slusao 3,4 diska....Stvarno je mnogo radio.Hteo bih da nesto naucim o laserima i koliki je njihov vek trajanja.Ja player koristim za slusanje muzike i snimanje kaseta tj kasete snimam sa njega.Moze li neko da mi kaze o kakvom laseru se radi i koliki je neki odokativni vek trajanja inace lasera.....Recimo ovog mog...Unapred zahvalan.
  2. Da li krpa treba da bude malo vlazna?
  3. Kada mi je Sinisa Rankov premotavao srednjotonac rekao je da je pirincani papir,ali to je srednjotonac.Nisam siguran i za bas jer deluje da je karton....
  4. Drrugari kratko i jasno pitanje...Postoji li neki nacin ili kucno sredstvo da se membrana ocisti,povrati sjaj ili bar skine malo prljavstina sa nje...Neko kucno sredstvo ili nacin...Imam belu membranu na zvucnicima i hteo bi da je malo osvezim...Kutije imaju 30 i kusur godina.
  5. Prodajem pasivne 5.1 zvucnike .Ocuvani,ispravni ...Za sve sto vas zanima pitajte u inbox .....Cena 20 e .
  6. Hvala na iscrpnom odgovoru.To me je jako zanimalo jer sam poceo sve vise da slusam price kako je besmisleno sa playera snimati kasetu jer je to presipanje iz supljeg u prazno.Kao prenosim digitalni zvuk sa cd na kasetu ....Pa sam poceo da mislim da ce vremenom da kaseta ipak dobije taj neki analogni smek koji meni dosta vise lezi od cd ....
  7. Pitanje za iskusnije naravno .Da li je istina da iako se kaseta snima sa digitalnog izvora (u mom slucaju cd playera ) posle stajanja i odredjenog vremenskog perioda snimak poprimi analogni smek zvuka .
  8. Neko ti je duzan i ti si sad dosao da ispadnes pametan na hi fi forum i da kleveces ovde nekog ko tamo radi i posteno obavlja svoj posao.Pitam se samo kako te nije sramota,al iskreno ?
  9. TERMINATOR

    uzvarb

    Polako i ti postajes vintage audiofil he he .
  10. TERMINATOR

    uzvarb

    Svaka cast ....Moramo da zakazemo neko slusanje .Takodje poredjenje i sa mojim amp ...Da vidimo da li je dostojan konkurent.
  11. Pa bar se malo razbila monotinija na forumu bila .
  12. Pa naravno da nije nista....DOduse to je bilo davno i ima vec godina.ja sam hi fi forum citao i voleo sam sam sprave,ali nikada pre toga nisam imao nista konkretno ...Onda kad sam poceo da citam forum,shvatio sam koliko ima ljudi koji su u vecoj meri opsednuti kvalitetom zvukom...Da ne kazem preterivanje ....Postalo mi je sve to smesno pa sam se malo nasalio,ali nisam pravio nikad lazne profile,krio se...Svi su znali ko sam...Kasnije sam prestao i to je to ....Da ne kazem da sam vremenom kako sam poceo da kupujem sprave i ja postao nista manje opsednut kvalitetom zvuka,nego iste kolege sa kojima sam se u ono vreme zezuckio ...Sve u svemu to je bio moj prvi put da sam dosao na hi fi forum i u startu napravio karambol .Posle kako je ljubav prema spravama i zvuku izimala maha,ja sam postao isti kao i kolege forumasi i ostao sam da raspravljam o tome koja sprava od koje bolje svira ....Sve u svemu onda nisam imao zle namere,osim da se malo nasalim ....Davno je bilo,cini mi se 2008 .
  13. Hhahahha svakog .Pa mene niste provalili ni posle 20 stranica,ali dobro,ja sam se nasalio i zaustavio zajebanciju .
×
×
  • Create New...