Jump to content


hispanjolac

Članovi
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Valjevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hispanjolac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hoću Čedo legendo moja! Jedva čekam da dodješ u Valjevo da se zalijemo nekim alkoholom
  2. Bogme druže moj, nikako nije bezazlen. Kappe koje su mrcine i lenje su prosvirale kao pčelice Maje na njemu...
  3. Vidim da vam se svideo moj oglas. Žao mi je što ne sačuvah onaj moj oglas kada sam prodavao Marantz SC-6 Esotec, taj je bio sto puta bolji (kreativniji) od ovog... To je zagubljeno negde u staroj arhivi foruma... Sećate se one moje čuvene rečenice: "Ivica i Marica su ga slušali u kolibi kod veštice!" Hahahahahah veštica imala Marantza... Ludiloooo Pozdrav za sve forumaše od Hispanjolca i ajte u Valjevo na pivo i da slušamo babarogu Luxmana!
  4. Gledao sam tamo ali nisam nasao impedanse samih drajvera.
  5. Imam pitanje da li neko zna da li su po karakteristikama isti basovi u AR28LS i AR38LS. Oba basa su osmice, osam inca. Po dimenzijama su isti ali me interesuje zbog prepakivanja da li su im i impedanse iste? Da li bi se negde na nekom sajtu mogle naci karakteristike i jednog i drugog basa?
  6. Zanima me da li je ko imao iskustva sa ovim pojačalom i kako se pokazalo? Ima gotovo identičnu topologiju kao SU-MA 10 koji je Technics -ova perjanica ali ja nisam nažalost čuo nijedan od njih dva... Voleo bih da mi neko opiše kako svira i na kojim zvučnicima je slušao.
  7. Da, da, u pravu si, moja greska. Te RCL kutije su pravi biseri.
  8. Zar nisu Ergo RCL aktivne kutije? Rade bez pojacala? Hocu reci da imaju svoje interno pojacalo?
  9. Citao sam te reviews ali veruj mi dzaba u prirodi. Probali smo dosta kutija na njemu i nista spec. Jedino su IQ 4180AT cudnovato dobro svirale na njemu. Neka sinergija. Sa ostalim kutijama je ili bio bezivotan ili je prstao. Denon PMA 920 ga oduvava na testu sa bilo kojim kutijama. Da ima takav ocuvan u oglasima, da je perfektan njega bih uzeo bez razmisljanja. Medjutim sve tresh. Sve akano, sutirano kao da je bilo umesto lopte u fudbalici i sa divljackim ogrebotinama.
  10. Ima ga moj drugar ovde i slusam ga vec godinama sa razlicitim zvucnicima i ne svidja mi se. Nekako fali definicije i zivosti zvuku. Svira dobro sa nemackim IQ kutijama ali recimo sa podnostojecim Fonumima je bio cist ocaj i beda od zvuka. Previse mutno i nedefinisano. A ti Fonumi imaju skoro identicnu topologiju kao i Ergo podne. Mislim da modeli ispod 1080 sviraju kudikamo bolje. Recimo 980R ili 880R. Nisam ih slusao ali vidim da su hvaljeniji i vise za preporuku. Taj 1080R je sama fabrika nekako osakatila.
  11. Kakvi su visoki sa denonom? Jesu preostri i tvrdi ili su meksi i dobri za "duga putovanja"?
  12. Pa vidim da priča k'o Đorđe Čvarkov. ☺☺☺
×
×
  • Create New...