Jump to content


nkrgovic

Moderator
  • Posts

    5,566
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About nkrgovic

  • Birthday 03/16/1977

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nkrgovic's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

  1. To su bluetooth sluske. Bubice, ako ti je lakse.
  2. https://www.naimaudio.com/product/range/ci-series Nije samo jedna D klasa, evo i razglasi, cak i 100V model.
  3. Obrisan offtopic koji ulazi u politiku. Tema su striming servisi i njihov kvalitet ne zasto neko ima neku politiku.
  4. You see them rollin'...
  5. Hvala puno, svi mi slusamo relativno redovno muziku ali retko ko ima priliku da proba snimke gde je instrument koji slusa (i svira) svaki dan, taj osecaj intimnosti daje jednu posebnu realnost zasto ja generalno cenim misljenje muzicara na temu "kako ovo zvuci". Moracu da nadjem vremena...
  6. Lepo izgleda, ali ja moram da pitam: Kako jedan bubnjar slusa ovakav sistem? Mozes li da cujes dovoljno dobro stvari tipa kick drum, ili npr. gde je udareno po cineli? Srednji me ne brinu, zanimaju me, pre svega basevi.... Ti bar imas vrlo realna, svakodnevna iskustva kako bas bubanj zvuci - pa me zanima.
  7. Posto nikad struja ne kasni za naponom i nema kapacitivnog opterecenja u skretnici? Mislim, sve jedno. Konektor nije pravljen ni za 2A - pravljen je za 200mA i probijas projektovane granice za 10X - sto nije beznacajno. Formalno ovo je rizik. Ako je tvoj stav da je "rekli mi na internetu" bolji izvor informacija od proizvodjacke specifikacije - ja tu ne mogu nista. Ako mislis da znas bolje - to je do tebe. Moje neko privatno misljenje je da si u pravu, ali moje zvanicno misljenje je i dalje "nemoj to da radis".
  8. Mislim da propustate bitnu stavku: Sam RJ45 konektor je predvidjen za prenos digitalnih signala niskog napona i, sto je bitnije, male struje - reda velicine stotinjak miliampera. Pojacalo generise signal od, recimo 50W u zvucnik koji u tom trenutku ima impedansu, ajde da budem pozitivan 5 Om-a, kroz kabl (i konektor) posalje 10A. Deset ampera nije predvidjeno da ide kroz taj konektor. Ni blizu.
  9. Pricate o Rush, a glavna tema vam je on, a ne profesor? Neil Pert je meni uvek bio najimpresivniji clan tog benda...
  10. nkrgovic

    Sanjutsu

    Da se ne lazemo: do Master je sve bilo odlicno, Justice... je OK album koji je umlatila ocajna produkcija. Crni album je vec prilicno deja vu. Imao je "hitove", ali nista iskreno novo.
  11. Pa za Sennheiser bar imas distributera. Pozovi, pitaj.
  12. nkrgovic

    Foobar2000

    Pa nije uopste jasno. Zasto ne bi cuvao u lossy formatu? Skines za YouTube, OK, to kapiram zasto - moze da nestane, mogu da sklone video, mozda hoces da slusas u vikendici gde je los net... stagod. Ali sta je poenta da snimas kao 16/44 WAV - kad ti youtube stream-uje mp3? Snimi ga kao mp3, sto bacas prostor?
×
×
  • Create New...