Jump to content


mirkocalija

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About mirkocalija

  • Birthday 11/11/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  • Interests
    audio-video tehnika

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mirkocalija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pomoc oko pravljenja naloga na Tidal-u. Aktivirao sam vpn na Operi, Tidalu pristupam preko private window-a, lokacija na vpn-u postavljena na Americas i opet mi ne dozvoljava da napravim nalog. Sugestija?
  2. Mislim da to nema veze sa laserom (prljav, oslabio i sl). Imam SL- P370 i SL -PS70, koji imaju isti transport i laser kao SL-PS50 (SOAD 70A). Dok P370 cita besprekorno i originale i narezane, PS 70 ima problema sa preskakanjem numera kod narezanih diskova (npr 1, 5 , 7 itd), -besprekorno ih cita redom. Prebacio sam laser iz P370 (prvi sam vlasnik kupljen nov 90-tih) u PS70 i obrnuto. P 370 je opet citao sve bez problema, PS70 opet ne moze da preskace numere kod narezanih diskova (pokusao sa stelovanjem trimera na transportu-nista ne pomaze,uvek ista stvar).
  3. mirkocalija

    AMAZON

    21. januara poruÄeno (John Coltrane i Miles Davis), 22. januara poslato od strane " Amazona", stiglo danas, tj. juÄe 25.januara 2011. PoÅ¡iljka prosleÄ‘ena putem " Royal mail"-a. Diskovi stigli u perfektnom stanju, bez i najmanjeg oÅ¡tećenja. Upakovani samo u kartonsku , malo Ävršću kovertu, nikakva dodatna ambalaža. Dugo nisam raspakivao originalni disk strane produkcije. Osećaj koji se ne može porediti sa skidanjem muzike sa net-a. Umalo zaboravih, nije plaćena carina na poÅ¡iljku. Slike u prilogu.
  4. mirkocalija

    AMAZON

    Master kartica je kreditna kartica, a banke "deru sa kamatama". Maestro je debitna kartica i ako nisi u minusu troÅ¡iÅ¡ svoja sredstva (na tekućem raÄunu) na koja se ne obraÄunava kamata. Sada moram sa Maestra prebacivati sredstva na Master ( nemam raspoloživih sredstava na master-u), pa tek onda obaviti transakciju.
  5. mirkocalija

    AMAZON

    Ja se ubih tražeći tri broja u produžetku potpisa.
  6. mirkocalija

    AMAZON

    Hvala na brzim odgovorima. Platiću Master karticom.
  7. mirkocalija

    AMAZON

    Potrebna pomoć oko plaćanja (u pitanju je Maestro kartica). Traži mi se Issue Number ili Start Date. U prilogu slika.
×
×
  • Create New...