YouTube Highlights
Poruka napisana 12 октобар 2007 - 21:57
Poruka napisana 12 октобар 2007 - 22:13
Poruka napisana 12 октобар 2007 - 23:24
Kada sam krenuo ka ulici Tadeuša Košćuškog od reke, ali uz šine, pored teniskih terena ima šta da se vidi.
Sirotinja je napravila kuće na šinama koje nisu u upotrebi, na krovovima su tepisi i kamenje, a veš se suši na žbunju i drveću.
Poruka napisana 18 октобар 2007 - 13:09
Danas sam pročitao:
"Сваки пети сиромашан
Најмање девет одсто становништва Србије живи испод границе сиромаштва, док 20 одсто спада у категорију сиромашних.....
...Србија je међу 118 земаља у којима је испитиван ниво сиромаштва, налази сe на 23. месту, што је лошије него у Македонији, Румунији и Хрватској, а за нијансу боље него у БиХ и Албанији.
Најсиромашније становништво у Србији је оно које потиче из руралног краја, са ниским степеном образовног нивоа, ту спадају деца и старци, као и породице са пет и више чланова.
У централној Србији је сиромашно 10,7 одсто становништва, у Војводини 8,7 одсто, као и 4,3 одсто Београђана.
...око 700.000 људи у Србији живи испод границе сиромаштва, од тога 145.000 добија социјалну помоћ, а 555.000 прима само једнократну помоћ.
(Танјуг)
Eto, tužno, šta Tanjug javlja.
Poruka napisana 18 октобар 2007 - 21:06
Eto, tužno, šta Tanjug javlja.
![]()
Jbg Tužno je to što mi to svi znamo, a znamo i da ignorisanjem problema problem neće nestati, a to znaju i oni kojima je najveći problem što im sad tamo neki novinari njuškaju oko gradilišta... i ignorišu ga nadajući se da će nestati. Inače baš dobro mesto za nagradno pitanje, kako ućutkati ministra za kapitalne ili šta li je već sada? Lepo, vežeš mu ruke i noge, i ne ume dve reči pošteno da sastavi ako ne vitla šakama ili ne mož' da te šutne...
PS u Tanjugovoj vesti se ne kaže da zaostali i nepismeni ne mogu da postanu bogati. Ako nauče tenis, čas posla i nauče da lupaju i reket...
Poruka napisana 18 октобар 2007 - 23:52
[/img]Jbg Tužno je to što mi to svi znamo, a znamo i da ignorisanjem problema problem neće nestati, a to znaju i oni kojima je najveći problem što im sad tamo neki novinari njuškaju oko gradilišta... i ignorišu ga nadajući se da će nestati. Inače baš dobro mesto za nagradno pitanje, kako ućutkati ministra za kapitalne ili šta li je već sada? Lepo, vežeš mu ruke i noge, i ne ume dve reči pošteno da sastavi ako ne vitla šakama ili ne mož' da te šutne...
PS u Tanjugovoj vesti se ne kaže da zaostali i nepismeni ne mogu da postanu bogati. Ako nauče tenis, čas posla i nauče da lupaju i reket...
Poruka napisana 19 октобар 2007 - 00:09
Eto, tužno, šta Tanjug javlja.![]()
Jbg Tužno je to što mi to svi znamo, a znamo i da ignorisanjem problema problem neće nestati, a to znaju i oni kojima je najveći problem što im sad tamo neki novinari njuškaju oko gradilišta... i ignorišu ga nadajući se da će nestati. Inače baš dobro mesto za nagradno pitanje, kako ućutkati ministra za kapitalne ili šta li je već sada? Lepo, vežeš mu ruke i noge, i ne ume dve reči pošteno da sastavi ako ne vitla šakama ili ne mož' da te šutne...
Haha, stvarno je fenomen taj ministar za kapitalne ili sta vec... jedino ga mama rodjena voli... posle 7 piva...
Poruka napisana 19 октобар 2007 - 00:21
Poruka napisana 19 октобар 2007 - 00:32
To sam i ja jednom rekao pa zakljucase temuNarod koji ima onakvog ministra kapitalca zasluzuje sve sto ga snadje.
Poruka napisana 19 октобар 2007 - 08:52
Poruka napisana 20 октобар 2007 - 01:50
PS u Tanjugovoj vesti se ne kaže da zaostali i nepismeni ne mogu da postanu bogati.
Stein, vidi se da nisi sa ovih prostora. Evo ti tipičnog srpskog političara/predsednika opštine na delu...
P.S. Ljubo, rekao si da se vratimo na YouTube...
Poruka napisana 20 октобар 2007 - 10:05
http://www.youtube.com/watch?v=rdqOM0pYw-Q
http://www.youtube.com/watch?v=oQSQEp-y5-k
Poruka napisana 20 октобар 2007 - 23:44
Poruka napisana 21 октобар 2007 - 00:43
Poruka napisana 21 октобар 2007 - 08:33
Poruka napisana 25 октобар 2007 - 18:59
http://www.mycoolcli... ... 067ec7216a
Poruka napisana 25 октобар 2007 - 20:20
Nije Youtube, ali isto vrijedi pogledati. Ja sam skoro puknuo od smjeha.
![]()
http://www.mycoolcli... ... 067ec7216a
A evo i remixa:
Poruka napisana 25 октобар 2007 - 20:32
Si vidio kako se uzivela zirija? Ko na fuzbalu.
Poruka napisana 25 октобар 2007 - 21:27
A ovo je machinori postavio na nekoj drugoj temi pa bi bilo steta da ga neko propusti (Lasse Gjertsen):
0 Korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova