Jump to content


Pojacalo za Monitor Audio Silver 10 zvucnike


rygar

Recommended Posts

Ja sam uvek za Roksan!

Puno kontrolisane snage, jasan, čvrst bas, vokali vazdušasti. Jednostavno, jedno rasno pojačalo punijeg zvuka, sposobno da podjednako dobro reprodukuje svaku vrstu muzike. Idealno za Rock. 

Još ako je MA Silver 10 svetlijeg karaktera, vredi poslušati, pogotovo što možeš da ih nađeš na jednom mestu. 

Već neko vreme su MA i Roksan u bliskoj vezi, trebalo bi da postoji sinergija. Čak je i u MA katalogu Silver serija povezana sa Roksanom. 

IMG_20171229_224037-1280x640.jpg

Yamahu a-s2100 sam slušao samo na kratko jednom prilikom, i nisam merodavan da je komentarišem. 

Link to comment
Share on other sites

Hvala na odgovoru Alex, svaka cast sto si iskopao fotkicu :) 

Cuo sam zajedno MA Silver 8 i Roksan K3 - bas mi je leglo, bio sam prezadovoljan. Nazalost nisu imali da prikace MA 10 ali pretpostavljam da bi samo moglo da bude jos bolje i da bi pojacalo moglo i njih da potera :)

Dvojba mi je bila Yamaha jer mi deluje bas kvalitetno napravljeno: balansirani ulazi, jako kvalitetni terminali za zvucnike, uz to retro dizajn sa vu metrima i sa drvetom na stranicama. Pretpostavljam da Yamaha kvalitetnije napravljena i da je kao oklopno vozilo ali da je Roksan audiofilskiji zvuk. Mada moram i to poslusati.

Ali definitivno sam blizi Roksanu, sto kazes trebalo bi da postoji sinergija :) 

 

Link to comment
Share on other sites

Pazi, ta Yamaha i Roksan nisu uopšte u istoj klasi, pogotovo ako se uzme cena. Razlika je poprilična, Yamaha je skoro pa duplo skuplja. Odatle taj osećaj da je kvalitetnije pojačalo. Verovatno i jeste, ali realno bi bilo porediti Roksan K3 sa Yamahom a-s1100. 

U svakom slučaju, obavezno poslušaj tu Yamahu, i onda ćeš sam videti da li vredi dati razliku u ceni. Slažem se da A-S2100 deluje impozantno, kao neko vintage pojačalo, vumetri, drvene stranice, balansirani ulazi, dac!? masa 24kg. Mada, što se tiče vizuelnog efekta, takav izgled se dobija i kupovinom stare Yamahine CA serije 610, 710, 810 

Što se tiče Roksana, treba samo obratiti pažnju na preporuku fabrike za povezivanje zvučnika od 8 oma. Da l' to ima veze, ne znam, treba svakako poslušati savet nekog stručnijeg. Ja sam, igrom slučaja uvek imao 8 omske kutije.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...