Jump to content


Zvučnici Epos Epic 5 i Pojačalo Creek Evo


Pirate

Recommended Posts

Prodajem zvučnike Epos Epic 5 i pojačalo Creek Evo.

 

Zvučnici su kupljeni 2012. godine. Prvi sam vlasnik. Sačuvane su originalne kutuje, uputstvo, račun, zaštitne maske, sunđeri za bass reflex itd. Stanje kutija je 10/10. Apsolutno kao nove, bez i jedne tehničke i estetske mane. Uz kutije stiže adekvatno fabričko podnožje na koje se postavljaju, kao i kvaliteni spike-ovi sa podloškama. Front zvučnika ima tri tipa izgleda, odnosno „finiša“. Sa zaštitnim crnim mrežicama (grill), zatim sa crnim maskama (poklopcima) gde su vidljivi driver-i, kao i bez navedenih maski i mrežica. Izgled se vidi na priloženim slikama. Zvučnici su kvaliteno odrađeni, vodilo se o svakom detalju. Imaju pozlaćenu bi-wiring konekciju,  osetljivost je 92 dB. Karakteristike su priložene u pdf fajlu.

 

Pojačalo je kupljno 2009. godine. Kod mene od 2010. godine. Drugi sam vlasnik. Prvi vlasnik je bio član foruma lalelala. Kod njega se nije dugo zadržalo, manje od godinu dana (lale menja uređaje kao na traci :) ). Stanje je 10/10. Bez i jedne mane. Posedujem originalno uputstvo, daljinski upravljač, kutiju. Snage 2x85W/8Ω. Kvalitno urađeno, sa 5 ulaza, poseduje pre-out ... Karakteriste su priložene u pdf fajlu.

 

Zvučnici Epos u kombinaciji sa Creek Evo pojačalom zvuče sjajno. Creek je vlasnik Epos-a, pa na svojim prezentacijama upravo svira ta kombinacija. Prava sinergija, dobar match, bez mnogo mozganja i mudrovanja. Zato smatram da zvučnike i pojačalo treba kupiti u paru. Nisam nešto raspoložen da ih rasparujem. Ako bas neko hoće odvojeno, prednosti u prodaji imaju zvučnici. Pojačalo se ne prodaje dok se zvučnici prvo ne prodaju.

 

Sistem je uvek bio u nepušačkoj sobi. U jednom periodu, oko dve godine, skoro i da nije radio. Tek toliko se da povremeno upali i tehnički održava. Na netu imate bezbroj testova i review-a, kako za zvučnike, tako i za pojačalo. Dosta toga imam u pdf. Ko je zaniteresova, šaljem na mail.

 

CENA:

 

Komplet:

Epos Epic 5 i Creek Evo + gratis zvučnički kablovi Klotz 2x2.5mm2 (duzina 2,5m) – 1100€

 

Pojedinačno:

Epos Epic 5 – 775€

Creek Evo – 425€

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...