Jump to content


Emisija "Ne moze to bez kabla"


ScepanBG

Recommended Posts

Postao sam Voditelj na Radio 2M,emisija ce se baviti HiFi tematikom i zvace se Ne moze to bez kabla :listen Emisija ce se emitovati svaki petak od 17:00 do 18:00 casova.Velika cast i zadovoljstvo mi je da najavim prvog gosta za sutrasnju emisiju ( 27.01.2017 ) od 17:00 - 18:00 casova,a to je nas Administrator Ljuba Miodragovic! :) Slusajte/gledajte nas sutra :cheers :) Emisija ce biti postavljena na You Tube.Evo i linka za sajt Radio 2M.

https://milanmilenkovic.com/

Link to comment
Share on other sites

Ja sam naravno prvo pomislio, šta ima neko da priča o hifi-ju na radiju i to sat vremena, verovatno neću poslušati ni 5 minuta, ali pustih i odslušah celu, prođe satak brzo, ko bi rekao, pohvale.

Doduše ironično, emisija je o hifi audio i video tematici, pri čemu je audio video komponenta emisije na nižem nivou od očekivane, ali dobro, biće bolje.

Link to comment
Share on other sites

28 minuta ranije, trotter said:

Pohvale iz Peckhama za show emoji4.png, odgledao (malo me zabolela glavudza od naprezanja da izostrim sliku na 42" tv-u) i odslusao (tu je situacija bila znatno bolja, dobra prica, vreme proletelo).
Guraj dalje, ovo je bilo dobro.

Hvala puno!!! :thumbsup2:cheers  Trudicu se da u svakoj emisiji imam sto zanimljivijeg gosta koji ima dosta iskustva u hifi-ju.

Link to comment
Share on other sites

U petak 3.Februara nova emisija Ne moze to bez kabla na Radio 2M od 17:00 do 18:00 casova :) Gost u emisiji ce biti Milos Kutlarovic-Kiki jedna od legendi Hifi-ja kod nas.Poznat i pod imenom Milos Classic Hifi :) Veliki je kolekcionar hifi komponenti,a i dugo je radio kod poznatih uvoznika/zastupnika hifi-ja : 4Audio i One HiFi :)

Evo i linka za Radio 2M.

https://milanmilenkovic.com/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...