Jump to content


Ubiq Audio


Mingus,Mingus

Recommended Posts

  • 4 months later...

Slusao pomenuti setup kod Igora Kantea pre tri nedelje u Ljubljani - dakle Ubiq Model One Special Edition zvucnike (sa Duelund kondovima u skretnici) i njihov Amp sa integrisanim MSB DAC-om.

Svira ovo zaista odlicno. Slusali sve moguce zanrove i nisam mogao bas da nadjem neku zamerku. Mozda za moj ukus malo naginje ka tamnijoj prezentaciji zvuka ali je apsolutno sve tu - scena, detalji, brzina, dubok i precizan bass.

Sa mog aspekta zvucnici jako zanimljivi jer im odgovara pozicioniranje blizu zidova pa u mnogome to moze olaksati postavku u prostoru citaj dnevnu sobu u vecini slucajeva. Zvucnici izgledaju fantasticno uzivo i vidi se da je u njih ulozeno mnogo vremena u razvoj kao i da je vodjeno izuzetno mnogo racuna prilikom proizvodnje u kontroli "gotovog proizvoda".  Amp jos u fazi doterivanja ali i ovakav kakav jeste deluje i zvuci impresivno. Opcija sa MSB DAC-om predstavlja odlican one box solution - naravno ko moze da isprati po pitanju finansija.  

Ubiq Audio.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
On ‎4‎/‎12‎/‎2017 at 12:12, petarst said:

koliko je to para u pitanju golume? 

Koliko se secam zvucnici sa duelund kondovima nesto oko 13-14k evropskih novcanica dok za Amp nemam pojma jer je jos bio u razvoju. Imajuci u vidu da u sebi ima MSB DAC (koji je sve samo ne jeftin) kapiram da ce I cena zavrsenog proizvoda biti pozamasna...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...