Jump to content


home theater pomoc..


midji

Recommended Posts

Poshtovanje narode,

                                 potrebna mi je mala pomoc oko odabira sistema za kucni bioskop.. Budzet mi je oko 700e i tu bi trebalo da ulkopim surround reciever (5.1 - 7.1-2) i 5.1 zvuchnike. Razmishljao sam o Pioneer VSX 824-828, SONY STR-DN 840..i u tom rangu ima josh par recievera, a od 5.1 zvuchnika sam gledao HKTS 16 bq/wq, ONKYO SKS-HT728 i mozda Magnat supreme 802 set (ovo sam uspeo da nadjem do nekih 350e).. medjutim, nisam nashao nishta konkretno o njima od ljudi koji poseduju neshto od toga pa mi trebaju mishljenja, a nisam naravno hteo da proveravam na sebi.. jer to mi je shto mi je  :))
Ako znate neshto ne samo o navedenom, nego i nekim drugim idejama, a da su u okviru mog budzeta, bilo bi prosvetljenje  :)

Link to comment
Share on other sites

Ok, odluchio sam se na kraju za Pioneer VSX-924 i poruchio ga! Medjutim ostaje dilema oko 5.1 zvuchnika :/ Tu su i Pioneer S-ES21TB-T, Jamo S426 HCS 3, Pioneer SP-PK21BS..
Stvarno bi dobro doshla pomoc, ne samo oko navedenih, nego i predlozi dolaze u obzir, s' obzirom da nisam do sada imao ni jedan od 5.1 sistema, niti priliku da chujem iste.. 

Link to comment
Share on other sites

Uzimajući u obzir cenu(na KP je trenutno 410 Eur),to da ima pre out i gomilu prilljuÄaka ,solidan izgled i po stranim forumima  pristojan zvuk , napravio si trenutno najbolji mogući izbor u toj klasi.Za zvucnike izbegao bih 5.1 pakete tipa Pioneer i sliÄno, nego kreni sa dva dobra fronta tipa Monitor Audio Br ili BX, Dali Zensor,Wharfedale Cristal pa makar i polovne, na KP ima dobar izbor, pa kako finansije dozvoljavaju kupuj  centar  vufer i surround  to je jedini ispravan put, bacićeÅ¡ pare na neki 5.1 paket zvuÄnika i vrlo brzo ćeÅ¡ uvideti da si pogreÅ¡io  to ti priÄam iz liÄnog iskustva sa dobrim kutijama av risiveri te klase mogu jako lepo da sviraju i u stereu, znaci samo polako i ne žuri. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...