Jump to content


Pioneer AV Risiver VSX-423-K i SBB


srdjanprpa

Recommended Posts

  • 1 month later...

Samo Logitech Harmony serija univerzalnih daljinskih upravljaÄa pomaže kod SBB D3 kablovskih risivera. Za neke modele verovatno radi tek nakon daunloada Harmony desktop softvera i sinhronizacije daljinca sa novijim bazama kodova u PC softveru. Harmony pokriva sve Pioneer A/V risivere, a ako u sistemu imaÅ¡ i neki BluRay plejer ili DVD poznatijih firmi, i to će raditi. Ono Å¡to sigurno ne radi sa Harmony daljinskim upravljaÄem su medija plejeri Novatron i Asus (probao sam). Ali, svaki daljinski upraljaÄ originalnog ureÄ‘aja može da iskoristi sve opcije, a univerzalni daljinski samo neke od funkcija. I tako sam posle godinu dana eksperimentisanja i frustracija vratio na sto u dnevnoj sobi svih 5 originalnih daljinaca, a Logitech Harmony ostavio u fioku. 

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se zbog kaÅ¡njenja u odgovoru. Bio sam dežuran na poslu, pa nisam mogao da uzmem ureÄ‘aj u ruke. Moj model je Logitech Harmony 525, donet je iz NemaÄke i na sajtu Logitecha vidim da se viÅ¡e ne proizvodi. Zamenio ga je Harmony 650 Remote koji koÅ¡ta oko 70€. 

 

Moj sam ureÄ‘aj izvadio iz fioke, zamenio baterije, ažurirao softver preko kompjutera i OLAAA. U meÄ‘uvremenu sam od SBB dobio Cisco risiver 4682DVB (isti kao Tvoj) kada sam preÅ¡ao na  Gold Premium paket, uz risiver Yamaha RX-V571. Sada sam ga probao i funkcioniÅ¡e bolje nego sa prethodnim Cisco modelom. On sam prepozna kablovski i Yamaha AV risiver (isto tako prepoznaje sve Pioneer AV risivere) i uvrsti ga u Activity mod za gledanje televizije. Preko njega mogu da menjam kanale i preko +/- tastera i direktnim kucanjem na brojÄaniku, pojaÄavam risiver, menjam modove risivera, ali sada mogu da pristupam i na VOD funkcije Cisca, da koristim funkcije "gledaj unazad" i operacije sa EPG, Å¡to ranije nije moglo.

 

Da nije Tvog posta, Harmony bi ostao u fioci veÄno. Ovako sam ga ažurirao i naÅ¡ao ponovo svoju igraÄku. 

http://www.logitech.com/en-us/product/harmony-home-control?wt.ac=ps%7C11691%7CCTA1%7Chp

 

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

Imam Onkyo 805 i njegov daljinac, rs-690mm ima " learning " commandu i moze da nauci sve uredjaje koji maju IC port, znam takodje da i rc-687 tako ti je potrebno samo tako nesto, daljinac sa " learning " komandom, cenim da moze da se nadje jeftinije u servisima koji se time bave. Kod mene namestena i Panasonic plazma i sbb i Pioneer dv600

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...