Jump to content


Hi-Files vesti: Hi-Files 62 u prodaji od 3. novembra


Ljuba

Recommended Posts

Novi broj magazina Hi-Files pojaviće se u prodaji u ponedeljak, 3. novembra. Pored uobičajenih vesti iz audio-video sveta, u novom izdanju možete pročitati opÅ¡irnu reportažu sa IFA sajma u Berlinu i sa gala ceremonije povodom dodele ovogodiÅ¡njih EISA nagrada. TakoÄ‘e, tu je izveÅ¡taj sa trodnevne posete proizvoÄ‘aču Pro-Ject Audio, pri kojoj smo obiÅ¡li i fabriku […]

Pročitajte ceo članak

Link to comment
Share on other sites

Ljubo, znaÅ¡ li da li je Äasopis već krenuo iz Å¡tamparije u distribuciju? DeÅ¡avalo se da kada najavite novi broj za ponedeljak sledeće sedmice to već bude u petak ili subotu ove sedmice na trafikama. Pitam zato Å¡to ovde stiže mali broj primeraka pa da potražim danas ili sutra jer u ponedeljak mož' biti kasno.

Link to comment
Share on other sites

Ja :smile:

Pa se eto vremena menjaju...

 

Znaci nista od diktature na forumu :D.Ja spremio pretorijansku gardu,kad covek demokrata.

Vidi se da dosta vremena provodis sa "strancima",napredujes.Vremena se menjaju veoma brzo i lepo je kad je covek spreman da se menja,da prihvata nove naprednije tehnologije,bez "tvrdolinijaskih" stavova.

Lepo bi bilo da ti i lokalni bosovi(Dzoni i kompanija) odaju neko priznanje za ovo sto radis(kao sto su "stranci" vec uradili),jer baviti se tvojim poslom ovde je isto kao biti ski letach u Zimbabveu.Valjda se doci i taj "dan bezbednosti" da te se sete.

Zelim ti veoma uspesan Hi-Files show Ljubo i da svaki naredni bude jos bolji.

 

Pozdrav.Digtal

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...