Jump to content


Hi-Files vesti: Neil Young i PonoPlayer


Ljuba

Recommended Posts

Kanadska rok-legenda, Neil Young, joÅ¡ pre dve godine je najavio razvoj visokorezolutivnog audio-formata, plejera i online servisa, koji bi korisnicima pružili daleko bolji kvalitet zvuka po istim uslovima kakve nudi Apple. Razvoj je najzad priveden kraju, a novi PonoPlayer će se naći u pretprodaji 15. marta. U pitanju je prenosivi ureÄ‘aj kompaktnih dimenzija i karakteristične […]

Pročitajte ceo članak

Link to comment
Share on other sites

Beats by Dre, su audiofilske slusalice za ljubitelji hip hop-a, prosto su zvucno i estetski saliveni za target grupu. Firmu je osnovao raper Dr. Dre (Andre Young) i Jimmy Iovine iz Geffen Records-a.

 

PogoPlayer izgleda ko za decu od 4 godina, proizvodi ga Ayre Acoustics, a Neil Young je samo ime za ambalazu kako bi privuko matorce. Bezveze. :)

Link to comment
Share on other sites

... a Neil Young je samo ime za ambalazu kako bi privuko matorce.

 

Istina je da player ne izgleda kao da obećava mnogo ili bilo Å¡ta bitno menja, ali, istine radi, Neil je već dugo u priÄi o pogubnosti MP3 formata ("you only get 5 percent")

Link to comment
Share on other sites

Ovde se može proÄitati interesantno razmiÅ¡ljanje o pono plejeru.

 

http://thequietus.com/articles/14724-neil-young-pono-player-review

 

Deo u kome se opisuje nevereovatan uspeh ipod-a i (glavni) razlozi za njegovu neviđenu popularnost su veoma zanimljivi. Analogija koju je autor povukao sa pono plejerom, u tom smislu, obesmišljava ovakav uređaj koji "spašava muziku".

 

TakoÄ‘e, meÄ‘u slavnim promoterima pono plejera je i Sting, sjajan muziÄar koji je poznat kao Äovek sa velikim problemima sa sluhom, kažu da je maltene polugluv. Ni ostali slavni navedeni muziÄari koji pomažu Young-u u promociji, ako niÅ¡ta drugo, nisu niÅ¡ta mlaÄ‘i i, obzirom na decenije provedene pored razglasnih sistema, sumnjam da im je sluh takav da bi mogli da razlikuju mp3 i lossless fajl bez sluÅ¡alica.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...