Jump to content


kućni ljubimci


don

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tosa-Inu (Tosa FCI: 2.2-260)

Predstavljam Vam mog Velicanstvenog ortaka, zove se Bak i trenutno ima 3 godine - u punoj je snazi i trazi zenku koja trazi bas ovakvog dasu  :facehearts . Fotografije koje slede su kada je imao 2 godine i tri meseca.

dscn4396.jpg

dscn4400.jpg

dscn4416.jpg

dscn4420.jpg

dscn4432.jpg

dscn4433.jpg

dscn4440.jpg

dscn4446.jpg

dscn4456.jpg

dscn4483.jpg

 

E sada sta kazete, hoce li se naci prava zenska za ovakvog ortaka? :oops: 

Link to comment
Share on other sites

 


Ako joÅ¡ niste odluÄili da li ćete kao ljubimca Äuvati psa ili maÄku proÄitajte tekst u nastavku. Duhovit opis jedne radnje, koju u životu svog ljubimca morate obavljati bar jednom u par meseci, npr. dajući mu tablete protiv glista, će možda uticati na vaÅ¡ izbor. ZnaÄi,

Kako maÄki dati tabletu:

01Uzmite maÄku i smestite je na levu podlakticu, kao da držite bebu. Desnim kažiprstom i palcem obuhvatite maÄija usta sa obe strane i nežno pritiskajte obraze držeći tabletu u desnoj ruci. Kad maÄka otvori usta, ubacite tabletu. Dopustite maÄki da zatvori  usta i proguta tabletu.

02Pokupite tabletu s poda i maÄku iza kauÄa. Smestite maÄku na levu ruku i ponovite postupak.

03Pokupite maÄku iz spavaće sobe i bacite mokru tabletu.

04Uzmite novu tabletu iz pakovanja, smestite maÄku na levu ruku, istovremeno levom rukom Ävrsto držeći Å¡ape. Prisilno otvorite Äeljust i pogurajte tabletu u dno usta desnim kažiprstom. Zatvorite joj usta i držite ih zatvorenima dok odbrojite do deset.

05Pokupite tabletu iz akvarijuma i maÄku iz ormana. Pozovite supruga iz baÅ¡te.

06Kleknite na pod s maÄkom Ävrsto ukljeÅ¡tenom izmeÄ‘u kolena, držeći joj prednje i zadnje noge. IgnoriÅ¡ite potmulo režanje koje dolazi od maÄke. Supruga navedite da joj Ävrsto drži glavu jednom rukom, dok joj vi u usta gurate drveni lenjir. Namestite tabletu da sklizne niz lenjir i žustro istrljajte maÄkin vrat.

07Pokupite maÄku s garniÅ¡ne, izvadite novu tabletu iz pakovanja. ZapiÅ¡ite u podsetnik da kupite nov lenjir i zakrpite zavese. Oprezno poÄistite razbijene figurice i delove vazne s polica i ostavite ih sa strane za kasnije lepljenje.

08Zamotajte maÄku u debeli peÅ¡kir i supruga zamolite da legne na maÄku tako da joj samo glava viri iz njegovog pazuha. Stavite tabletu na kraj slamke, olovkom maÄki prisilno otvorite usta i snažno dunite u slamku.

09ProÄitajte uputstvo s kutije tableta i proverite da nisu Å¡tetne za ljude, zatim popijte pivo da odstranite ukus tablete. Zalepite flaster na ranu na ruci supruga, te hladnom vodom i sapunom operite krv s tepiha.

10Pokupite maÄku iz komÅ¡ijine garaže. Uzmite novu tabletu. Otvorite joÅ¡ jedno pivo. Stavite maÄku u kuhinjski ormarić, zatvorite vrata ormarića na maÄkin vrat, tako da samo glava viri. Kafenom kaÅ¡iÄicom odluÄno otvorite usta maÄki. ElastiÄnom gumicom ubacite tabletu u grlo.

11Donesite Å¡rafciger iz garaže i ponovo montirajte vrata kuhinjskog ormarića. Popijte pivo. Dohvatite bocu Å¡ljivovice. Sipajte u veću ÄaÅ¡u i popijte. Stavite hladne obloge na obraz i proverite datum kad ste zadnji put primili injekciju protiv tetanusa. Dezinfikujte povrede na obrazu gazom namoÄenom u Å¡ljivovicu. Popijte joÅ¡ jednu ÄaÅ¡icu. Bacite pocepanu majicu koju ste nosili i uzmite novu iz spavaće sobe.

12Pozovite vatrogasce da skinu maÄku s drveta preko puta ulice. Izvinite se komÅ¡iji  koji se zabio u ogradu dok je pokuÅ¡avao da izbegne maÄku. Uzmite poslednju tabletu iz kutije.

13Zavežite prednje noge prokletog skota konopcem za kuhinjski sto, pronađite debele baštenske rukavice u garaži. Ugurajte joj tabletu u grlo i nakon toga veliki zalogaj mesa. Slobodno budite grubi. Držite joj glavu vertikalno i sipajte pola litre vode u grlo kako bi se sprala tableta.

14Popijte ostatak Å¡ljivovice. Zamolite supruga da vas odveze u hitnu pomoć, mirno sedite dok vam doktor zaÅ¡ije prste i podlakticu, te odstrani komadiće tablete iz desnog oka. Na putu kući nazovite prodavnicu nameÅ¡taja i naruÄite novi kuhinjski sto.

 

Kako psu dati tabletu:

01Ugurajte tabletu u komadić slanine.

02Bacite je u vazduh.

 

 

Å to jeste, jeste!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...