Jump to content


SMSL SA36A - grupna nabavka


Vlajo

Recommended Posts

  • Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hteo bih da skolopim lagani podstanarski sistem koji ce u isto vreme biti mobilan ali i koliko toliko Äestit. Kao izvor bih koristio stari Sony CDP-750, a kao pojaÄalo planiram da naruÄim SMSL SA-S1. PoÅ¡to vidim da postoji jedan sliÄan koji su forumaÅ¡i grupno testirali želeo bih da Äujem vaÅ¡e miÅ¡ljenje o uparivanju. ZvuÄne kutije treba da budu bukÅ¡elf, ne puno zahtevne za pozicioniranje do cene od 120e. Ja sam na primer eto video na oglasima neki Kef c20 za koji predpostavljam da bi se lepo složili sa SMLS-om.  ;-)

Link to comment
Share on other sites

Kef C-20, sa 90dB efikasnosti, ako se ne varam, moze fino da se sloze i da to bude jedan fin podstanarski sistemcic. Moje je misljenje da bi to bilo dobro. Ali, ipak ako si u mogucnosti (a SMSL 36A  bi trebalo ovih dana da bude u NS, otprilike je to to), proveri kako to zvuci. Sa SMSL SA-S1 moze biti samo bolje.

Link to comment
Share on other sites

Ne zvucnike, pominje pojacala Big Power-SA-50w T-Amp i Indeed TA2021 class T Tripath Digital Amp. Ne sumnjam u njegovo znanje i iskustvo sa ovim pojacalima.

Tannoy M2 su efikasni 88dB i mislim da su u tom smislu "losiji" partner ovim malim ampovima, ali ipak nisam slusao i ne bih mogao da ih preporucim. Kef jesam slusao nekada davno i to mi se tada svidjalo. Medjutim proslo je puno godina od tada, tako da se postavlja pitanje ocuvanosti.

Link to comment
Share on other sites

Ok, proguglaj, ne moze da skodi. I ja sam zainteresovan za kupovinu jednog takvog sistemcica. Ne moze covek tu mnogo da se zezne. Sa pravim izborom zvucnika to moze da svira solidno. Uverio sam se i sam sa SMSL 36A. Pazi, pricamo o ampovima koji kostaju par desetina eura. Za taj novac to je solidno. Ja bih obavezno racunao i na drugo, bolje napajanje. Pisano je o tome... :wave2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...