Jump to content


4 AUDIO


ranko

Recommended Posts

  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hvala svima na lepim željama, tako je to, nekome je bilo bliže, a sad je dalje i obrnuto. Mada moram priznati da je od otvaranja veći broj "gostiju" bio sa NBG strane i vrlo obradovan našim prelaskom reke. Eto, ako smo iste do sada zapostavljali, vreme je da im se odužimo :) 

Nova radnja nije možda onako intimnog karaktera kao što je bila prethodna, ali je ambijent veoma prijatan, demo sobe su još uvek akustički nedovršene ali obećavaju, a kao što smo napisali u najavi, imaćete priliku da čujete kako zvuči verovatno jedan od najboljih Home Cinema sistema u Srbiji. A osim toga za jesen spremamo i neka zanimljiva iznenađenja... stay tuned! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 E, bejah prosle nedelje, nikako da spomenem, sretoh i drustvo sa foruma, ali radnja stvarno odlicno izgleda. Dve demo sobe, sredjeno ama-bas-sjajno, gomila opreme na demou, sve postavljeno da moze da se cuje..... Pazarih ono po sta sam dosao (nove sluske za posao) i ostadoh neplanirano pola sata samo gledajuci. 

 Definitivno vredi obici i videti! 

Link to comment
Share on other sites

On ‎10‎/‎19‎/‎2016 at 16:04, zoranius said:

Gde moze da se parkira ili se roba nosi do parkinga kod bivse Idee ili do Delta city-ja?

Na kratko, za utovar robe :) može na trotoaru ispred radnje, gledaju nam kroz prste za sad. Za dužu posetu najbolje unutar A-bloka, nađe se mesta jer stanari imaju svoju garažu, Može i u bočnoj ulici Uroša Martinovića. Biće verovatno još bolja situacija kad bude gotov kompletan A-blok.

Link to comment
Share on other sites

Ne verujem da ce situacija biti bolja kada se zavrsi ceo A blok. Moze da bude samo gora. A to sto gledaju kroz prste mani ga. Meni su kad sam svratio u BG elektornik u Belvilu bukvalno na minut pisali kaznu. Mislim da vam je preseljenje u A blok promasaj. Ne prodajete vi robu koju neko sa ulice vidi pa da udje da kupi niti neke fensi stvari pa da ste blizu pozera.

Link to comment
Share on other sites

 Ja sam sa vecinom nasih hi-fi radnji, pa i sa 4audio imao jako pozitivna iskustva, i mislim da 4audio vode jako korektni i ozbiljni ljudi - ali evo, tu je Ranko, pa nek on kaze: Ako neko dodje i zeli da kupi nesto gabaritnije, tipa floorstander zvucnike, neki risiver ili nesto vec trece, moze li se dogovoriti/organizovati kucna isporuka? Znaci, dodjes, cujes, svidi ti se, platis i dostavi ti se na kucu po kuriru ili tako nesto? 

 Parking preko puta je besplatan do 2h, ako se ne nosi nista to je 100m ako ne i manje. Za slusanje sasvim dovoljno, a uostalom doplata za duze je sitna, ako bas treba... Ja stvarno cenim svoj komfor i razmazen sam, ali kad ja ne vidim problem :). 

Link to comment
Share on other sites

7 sati ranije, zoranius said:

Mislim da vam je preseljenje u A blok promasaj. Ne prodajete vi robu koju neko sa ulice vidi pa da udje da kupi niti neke fensi stvari pa da ste blizu pozera.

Preseljenje na Novi Beograd je veoma dugo i pažljivo planirano i pripremano i verujem da je dugoročno veoma dobar potez. Pre svega, promena posle više od jedne decenije je uvek dobra, posebno kada se prelazi u bolji i moderniji prostor. Iz ugla 4Audija, prilazak bliže ciljnoj grupi koja se sada grupiše na Novom Beogradu je vrlo dobra procena. Iz ugla kupaca, lokacija u Omladinskih brigada je pristupačnija iz svih delova grada nego Čarlija Čaplina, naročito posle radnog vremena pa do večernjih časova. Problemi kao što su navikavanje klijentele na novu lokaciju i nedostatak parkinga su, verujem privremeni i rešiće se.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...