Interkonekt od 5m?
Poruka napisana 24 мај 2012 - 15:23
Posto koristim PC kao izvor a raspored u prostoriji mi ne dozvoljava kraci kabl, da li bi bio veliki gubitak ako bi se koristio cinc od 5m? I da li bi mogao da zavrsi posao Oehlbach nf1 za kombinaciju Emu 1212m - Nad C350 - MA BX2? Ili mozda neki drugi interkonekt?
Hvala unapred!
Poruka napisana 24 мај 2012 - 15:46
Vladavina has spoken.
Poruka napisana 24 мај 2012 - 15:49
Poruka napisana 24 мај 2012 - 16:07
Ako bas hoces cinc, ja ti mogu poslati neki svoj Neotech 5m, solidan kabl sa odlicnim konektorima, sa jedne strane banana a druge 2cinca.. Ako ti zavrsi posao, castis pivce kada se vidimo..
Poruka napisana 24 мај 2012 - 19:13
Poruka napisana 24 мај 2012 - 19:24
Jedino mogu mozda da prebacim pojacalo kod kompa a da posle razvucem 6-7m zvucnickog do kutija. Da li bo to bilo srecnije resenje?
Poruka napisana 24 мај 2012 - 19:34
A da probaš Apple AirPort Express? Malo sam se igrao sa njim ( vidi ovde http://www.diyaudio....+%2Bair+%2Bport) i bio veoma zadovoljan pa na kraju završio sa 3 mrežna plejera( 2 Apple i 1 ROKU). I bez DACa svira sasvim solidno , mnogo bolje od PC integruše, a sa DACom je odličan.
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:15
A Emu 1212m mi treba jer mi je hobi muzicka produkcija pa je zbog toga be bih iskljucio iz cele price.
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:20
A da približiš PC pojačalu? Dugački VGA kabl i neka bežična tastatura i miš i ...gotovo.
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:23
Ali to se ne isplati ako vec imas neke dobre kablove, a i mozda je malo skuplje resenje.. I tesko da ces moci kasnije da eksperimentises sa razlicitim kablovima, ako ti je uopste stalo do toga..
Siroma je bio brzi, pa ne vidoh njegov post.. I ovo sto on predlaze nije losa ideja, ako imas mogucnost za tako nesto naravno.. Al' vidoh da vec par puta insistiras da komp ne sme da se dira.
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:34
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:48
A onda mozda sledece, za novce koje si planirao da potrosis u ovaj Oehlbach nf1, probaj da nadjes neko PC kuciste namenjeno 'audiofilima'.. Ne znam kakvo ti je sada kuciste, ali bi trebalo bi da izgleda svakako lepse.. I mozes da ga postavis na neku policu, ako posedujes istu naravno, i da izgleda kao jedan uredjaj vise.. Ako imas novca i zelje za takve egzibicije naravno!
Poruka napisana 24 мај 2012 - 20:58
Poruka napisana 25 мај 2012 - 23:15
Jednostavno ne mogu da poverujem koliki je gubitak bio zbog kabla od 5m i mogu samo da zamislim kako ce raditi sa nekim kvalitetnijim interkonektom...
Hvala svima drugari na pomoci i idejama
(Jos ako bi neko predlozio neki interkonet za moj sistem i da nije skup bio bih i vise nego zahvalan
Poruka napisana 28 мај 2012 - 17:46
Ako hoćeš solidno rešenje za nekih 12-ak eura, uzmi Mogami, a ako hoćeš još malo kvalitetnije rešenje predložio bih FTA Entry interkonekt, koji istini za volju nisam slušao, ali forumaši ga uglavnom hvale,uvaženi gospodin Zoki daje 20% popusta za članove foruma.Prebacio komp pored pojacala, povezao sa nekim "kvalitetnijim" pijacarskim kablom od 1m i najezio sam se!
Jednostavno ne mogu da poverujem koliki je gubitak bio zbog kabla od 5m i mogu samo da zamislim kako ce raditi sa nekim kvalitetnijim interkonektom...![]()
Hvala svima drugari na pomoci i idejama
(Jos ako bi neko predlozio neki interkonet za moj sistem i da nije skup bio bih i vise nego zahvalan)
Poruka napisana 30 мај 2012 - 10:20
Inace pokupio sam komsi par kablova (mada ni jedan nije neki kvalitet) i sa svakim su mi kutije svirale potpuno drugacije, ne mogu da verujem da se primeti bas tolika razlika zbog kabla...
Poruka napisana 30 мај 2012 - 18:16
Eeee, ne mere to bez kabla...Zahvaljujem na odgovoru, mislim da cu dati sansu Mogamiju, nije skup i 100% ce raditi bolje od pijacarskih a kasnije kada finansije budu dozvolile drugacije uzecu nesto bolje.
Inace pokupio sam komsi par kablova (mada ni jedan nije neki kvalitet) i sa svakim su mi kutije svirale potpuno drugacije, ne mogu da verujem da se primeti bas tolika razlika zbog kabla...
0 Korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova