AV risiver vs stereo pojacalo
Poruka napisana 11 мај 2012 - 00:19
dali bi osetno poravio zvuk sa Denon pma 655r (iako je slabiji na papiru)
heco mi je trenutno uz akai aa 1020 1978g na b sistemu.
inace koje pojacalo' voli' Heco kutije
kakav je nad sa nemcima?
Poruka napisana 18 мај 2012 - 20:49
Poruka napisana 18 мај 2012 - 23:35
kakav je nad sa nemcima?
Kao i za vreme drugog svetskog rata.
Poruka napisana 19 мај 2012 - 10:40
Ova ti je dobraKao i za vreme drugog svetskog rata.
Poruka napisana 19 мај 2012 - 12:10
Poruka napisana 19 мај 2012 - 21:00
Poruka napisana 25 мај 2012 - 21:11
Poruka napisana 08 јун 2012 - 19:08
Ni priblizno...Sto se tice Heko zvucnika moguce ( nemam dovoljno iskustva ), ali ako je u pitanju Visaton, MB quart ili Quadral, tesko. Nisu ni sve svabe iste.
Poruka napisana 16 јун 2012 - 15:36
Poruka napisana 16 јун 2012 - 23:18
po meni, denon i jamaha imaju dosta slican karakter zvukaOvaj Denon će sigurno bolje svirati od tvoje Yamahe, ja se tu ne bi dvoumio uopšte
Poruka napisana 16 јун 2012 - 23:51
Slažem se, ali pojačalo i AV risiver nepo meni, denon i jamaha imaju dosta slican karakter zvuka
Poruka napisana 16 јун 2012 - 23:56
ja bas mislim na pojacalo i AV risiverSlažem se, ali pojačalo i AV risiver ne
Poruka napisana 17 јун 2012 - 00:27
''grešiš sinko, ovaj, silno grešiš''. 5.1 risiver nikako ne može da ima dobar zvuk kao obično stereo pojačalo.ja bas mislim na pojacalo i AV risiver
Lepo reko jedan moj prijatelj '' ja imam samo dva uva''
Poruka napisana 17 јун 2012 - 00:42
U necemu si u pravu,a u necemu i ne.Zavisi sa koje se strane pogleda.''grešiš sinko, ovaj, silno grešiš''. 5.1 risiver nikako ne može da ima dobar zvuk kao obično stereo pojačalo.
Poruka napisana 17 јун 2012 - 09:17
Poruka napisana 17 јун 2012 - 10:10
''grešiš sinko, ovaj, silno grešiš''. 5.1 risiver nikako ne može da ima dobar zvuk kao obično stereo pojačalo.
Imas odmah demant u temi Danijelovog Sony sistema, gde su ljudi ishvalili surround risiver kako fantasticno radi stereo zvuk.
Znam jos jedan, tacnije 2 sistema gde Onkyo AVR odlicno pustaju stereo zvuk.
Inace, ti ne cujes sta se desava iza tebe? Kako prelazis ulicu covece?
Vladavina has spoken.
Poruka napisana 17 јун 2012 - 12:07
Bravo, odličan zaključak. Inače bend kada svira jel stoji ispred tebe ili se rasporede svuda oko tebe, po ćoškovima i sl.a bubnjar čučne negde,a???????Ako u bendu ima 5 članova tvoj ih prijatelj sa svoja 2 uha na žalost vjerovatno ne čuje
![]()
Jadan moj ptijatelj, kako li on sa dva uva sluša filharmoniju?
Poruka napisana 17 јун 2012 - 12:44
Zamisli da si u pravu i da cujes samo spreda... glava bi morala da ti radi kao roto reklama da te nesto ne zgazi kad prelazis ulicu.
Vladavina has spoken.
Poruka napisana 17 јун 2012 - 13:20
Zar te roditelji nisu učili da kad prelaziš ulicu prvo pogledaš levo pa onda desno? Nerazumem tvoje pitanje, toliko je besmisleno da nemam reči. Ja sam lepo reko da taj Denon bolje svira od te AV Yamahe, i to je moje mišljenje. Čovek je tražio a ja sam izneo svoje iskustvo. Tu moju rečenicu nisi morao bukvalno da shvatiš. Naravno da ima risivera koji daju dobar zvuk, ali taj zvuk uvek teži da bude dobar i savršen kao što je na klasičnim pojačalima. I naravno da će neki AVR iz više klase da ima bolji stereo zvuk od pojačala iz niže klase,ali u istom rangu teško, možda samo približno nikad bolje. Po ceni tog sonija sigurno će naći pojačalo koje ća primetno da da bolji zvuk.Imas odmah demant u temi Danijelovog Sony sistema, gde su ljudi ishvalili surround risiver kako fantasticno radi stereo zvuk.
Znam jos jedan, tacnije 2 sistema gde Onkyo AVR odlicno pustaju stereo zvuk.
Inace, ti ne cujes sta se desava iza tebe? Kako prelazis ulicu covece?
A u vezi AVR Onkyo bi ja da tebe demantujem, jedan moj prijatelj, inače ortoped, je pre par meseci kupio Onkyo TX SR608 sada planira da ga menja, iako je za njega tada dao oko 700e, jer nije zadovoljan zvukom.
Da se ne bi udaljili sa teme, svako ima svoje mišljenje i iskustvo ali sudeći po pitanju mislim da je idanijel već odlučio da menja AVR za neko pojačalo (nad, denon...), tako da je bolje da se usredsredimo na to i uparivanju sa njegovim kutijama
Poruka napisana 17 јун 2012 - 13:25
Batice sve si bolji i bolji...Taj tvoj prijatelj ne zivi u crtanom filmu, u stvarnom svetu postoji i treca dimenzija, pa refleksija od zidova, pa razna cudesa. Usi ti se ne nalaze na celu nego sa strane i imaju mnogo siri raspon hvatanja zvucnih talasa nego samo ispred. Zamisli da si u pravu i da cujes samo spreda... glava bi morala da ti radi kao roto reklama da te nesto ne zgazi kad prelazis ulicu.
Pa ti prelaziš ulicu ušima a ne očima
Izgleda da ti živiš u crtanom filmu, čim spominješ uši na čelu i sl.stvari...
0 Korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova