Jump to content

Photo

Pomoc oko kupovine pojacala i zvucnika

• Please log in to reply
10 odgovora u ovoj temi

#1 Fica

Fica

Junior member

• Novi članovi
  • 3 Poruka:

Poruka napisana 09 мај 2012 - 09:06

Predlozite najbolje pojacalo i zvucnike do 600 evra ukupno.Hvala unapred.

Install flash.

#2 luka

luka

Junior member

• Novi članovi
  • 17 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 09 мај 2012 - 09:38

Zdravo,
Bilo bi dobro da prvo definišeš neke stvari. Na primer: kakvu muziku najčešće slušaš, kolika je soba u kojoj će ti biti sistem,
da li si slušao druge sisteme i šta ti se svidelo itd.
Sve ovo je potrebno da bi iskusniji forumaši mogli da ti daju konkretne predlage.

#3 Fica

Fica

Junior member

• Novi članovi
  • 3 Poruka:

Poruka napisana 09 мај 2012 - 10:13

Slusam hip hop i rep.Imam Hi Fi 70 (elektronska industrija) i svidja mi zvuk ali su mu zvucnici u losem stanju.Imam i Yamaha receiver rx 397 i uz njega mission m33i ali mi je njihov zvuk neprirodan. :D

#4 zarko1803

zarko1803

Member

• Članovi
  • Pip
  • 427 Poruka:
  • LocationPrcilovica

Poruka napisana 09 мај 2012 - 10:32

1.http://www.kupujempr...lter_id=6256765
2.http://www.kupujempr...lter_id=5771394
malo se cenjkaj i docices do dobre kombinacije mada i o ovome treba razmislitihttp://www.kupujempr...ter_id=10131732 +http://www.kupujempr...lter_id=5827289

#5 Fica

Fica

Junior member

• Novi članovi
  • 3 Poruka:

Poruka napisana 09 мај 2012 - 18:39

Hvala mnogo,pojacalo mi se bas dopada,i svi ga hvale sto mogu da kazem i za Infinity Reference zvucnike.Ali problem je sto ja imam 14 godina pa mi roditelji to kupuju,a oni se bas i ne razumeju u to tako da misle da ako kupim polovno odmah ce da se pokvari.Pokusao sam da ih ubedim al ne ide :( Mozes li da pogledas nesto novo?

#6 zarko1803

zarko1803

Member

• Članovi
  • Pip
  • 427 Poruka:
  • LocationPrcilovica

Poruka napisana 09 мај 2012 - 18:44

Hvala mnogo,pojacalo mi se bas dopada,i svi ga hvale sto mogu da kazem i za Infinity Reference zvucnike.Ali problem je sto ja imam 14 godina pa mi roditelji to kupuju,a oni se bas i ne razumeju u to tako da misle da ako kupim polovno odmah ce da se pokvari.Pokusao sam da ih ubedim al ne ide :( Mozes li da pogledas nesto novo?

Alal ti vera FICO, daj TATU na forum pa cu mu ja objasniti zasto je bolje polovno nego novo, jet tako nesto novo sada kosta 3000eur... ubedjuj i dalje ne odustaj, mene kad moj malecki uhvati u masinu za neke helihoptere sto lete ne popusta dok ne dobije.... u ovom slucaju si ti potpuno u pravu oni grese.... :wave2

#7 goxy62

goxy62

Member

• Članovi
  • Pip
  • 352 Poruka:
  • Locationbeograd -seljački grad

Poruka napisana 10 мај 2012 - 15:17

dečko za tvoje godine ta yamaha i ti mission su sve što ti treba samo još da ubodeš dobre kablove i biće sve u redu,naročito ako slušaš mp3 ili flacove vraćene u wav ili ne svejedno. a ovaj sansui nevredi ni pola para što traži ovaj lik iz sente , da nepričamo za dynaudio to tek nema veze sa tobom.

#8 zarko1803

zarko1803

Member

• Članovi
  • Pip
  • 427 Poruka:
  • LocationPrcilovica

Poruka napisana 10 мај 2012 - 17:20

dečko za tvoje godine ta yamaha i ti mission su sve što ti treba samo još da ubodeš dobre kablove i biće sve u redu,naročito ako slušaš mp3 ili flacove vraćene u wav ili ne svejedno. a ovaj sansui nevredi ni pola para što traži ovaj lik iz sente , da nepričamo za dynaudio to tek nema veze sa tobom.

:screwy

#9 Trotter

Trotter

crnac

• Članovi
  • PipPip
  • 3333 Poruka:
  • LocationG.Milanovac

Poruka napisana 10 мај 2012 - 17:35

Fićo, u tim godinama nekad nije loše poslušati matorce. To ćeš shvatiti kasnije, neki i dosta kasnije, ali obično svi nekad shvate. Meni je tako matori savetovao da je more zajebana stvar ali ga nisam slušao...

Za te pare kupi nešto novo. Dok izgradiš ukus, proći će neko vreme, pa kad budeš sam kupovao za svoje pare, kupuj polovno. I matorcima će biti lakše kad kupe novo, ne samo zbog toga što je novo i ima garanciju, već i zato što im je, verovatno, povoljnije da to kupe na rate ;-) .

Pogledaj sajtove domaćih distributera audio opreme i odluči se za nešto što upada u tu cenu. Moja 2 pezosa, šinko.
Imaću Hi-End sistem kad Millwall FC osvoji FA CUP.

#10 zarko1803

zarko1803

Member

• Članovi
  • Pip
  • 427 Poruka:
  • LocationPrcilovica

Poruka napisana 10 мај 2012 - 18:49

:banana Bori se FICO kupice ti opet neke kante "nove" i ti opet neces biti zadovoljan i ne treba uvek slusati "matorce" oni misle da su uvek upravu....

#11 robespierre

robespierre

Member

• Članovi
  • Pip
  • 467 Poruka:
  • LocationPancevo

Poruka napisana 13 мај 2012 - 13:16

Slusam hip hop i rep.Imam Hi Fi 70 (elektronska industrija) i svidja mi zvuk ali su mu zvucnici u losem stanju.Imam i Yamaha receiver rx 397 i uz njega mission m33i ali mi je njihov zvuk neprirodan. :D

Jedna mala offtopic digresija: Hip-Hop ne mozes da slusas. Ne mozes iz prostog razloga sto to nije muzika,to je kultura. Rap je muzika doticne kulture,tako da slusas Rap,a nikako Hip-hop ;)

0 Korisnik(a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova

AV impuls